Cyber-Warrior Akıncılar’dan Belçika medyasına şok

Belçika medyasının sık sık Türkiye aleyhinde yayınlar yapması üzerine Türk hack grubu Cyber Warrior Akıncılar grubu, ülkenin yayın organlarını hackledi.

GİRİŞ 26.10.2017 08:54 GÜNCELLEME 26.10.2017 21:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son günlerde Avrupa medyasında sıkça yer alan ve Türkiye’ye yönelik aleyhte algı oluşturmayı amaçlayan yayınların ardı arkası kesilmiyor.

Benzer şekilde Belçika medyasının da sık sık aleyhte yayınlar yapması üzerine Türk hack grubu Cyber Warrior Akıncılar grubu harekete geçti. 

Akıncılar grubu, başta Belçika’nın resmi yayın kuruluşları olmak üzere, pek çok televizyon ve haber sitelerine karşı siber saldırılar gerçekleştirdi.

Hacklenen siteler arasında Belçika devlet kanalı RTL olmak üzere bir çok haber sitesi de hacklendi.

Akıncılar grubu bu sitelere ait sayfalara koydukları indexler üzerinde "OSMANLI GERİ DÖNDÜ!" ifadesi ile Türk bayrağı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafına yer verdi.

Cyber-Warrior Akıncılar'ın yaptığı açıklamada “Ey Avrupa, Siz demokrasi insan hak ve özgürlüklerinden bahseder durursunuz ama Büyük Türkiye korkunuz gerçek yüzünüz olan sömürgeci, ırkçı ve faşist haçlı zihniyetinizi ortaya çıkardı.Biz OSMANLI’yız, Biz TÜRKİYE’yiz, Biz AKINCILAR’ız” ifadeleri dikkat çekti.

Gurup adına yapılan açıklamada “Devletimize ve devlet büyüklerimize karşı özellikle referandum süreci ile alakalı son günlerde takınılan faşist ve ırkçı tutumu kınıyoruz. Misyonumuz gereği gereken cevabımızı daha önce de olduğu gibi siber saldırılarımız ile veriyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki asla durmayacağız. Devletimiz, milletimiz ve devlet büyüklerimize karşı her türlü kin ve nefret dolu haçlı tutumuna bizde Sultan Alparslan gibi, Sultan Süleyman gibi, Fatih ve Yavuz gibi Çanakkalede dedelerimiz, 15 Temmuz da Şehit Ömer’lerimiz gibi dik duracak ve elimizden geleni yapacağız.” ifadeleri kullandı.

YORUMLAR 7
  • GELİNCİK 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun... ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN...
    Cevapla
  • Ziya ULUS 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsınız. Gerçekleri yüzlerine her platformda vuralım.
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun başkaları gibi avrupaya kendi ülkesini şikayet edenlere ders olsun
    Cevapla
  • Birisi-22 6 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık koç yiğitlerim, Allah hepinizden razı olsun yar ve yardımcınız olsun, ne mutlu ki ülkesine böylesine yardımcı olanlara
    Cevapla
  • türkoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    2 saat kadar önce euronews tv kanalında lazio kulubündeki yahudi ırkçılığa karşı tüm kulüp başkanlarının devlet hükümet başkanlarının AP'sunun topyekün seferberlik kınadıkları hatta bir kısım taraftarları yahudilerin ibadet yerlerini ve ülkelerini gezdirmeyi önermişler. İyide bu birlik beraberlik islam müslüman türk zenci karşıtlarına karşı niye ortaya çıkmazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi