Alişan Kapaklıkaya canlı yayında babasının ölümünü anlattı izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, geçtiğimiz günlerde anlattığı "siyah pantolon" hikayesiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğmuştu. Alişan Kapaklıkaya şimdi de katıldığı Zahide Yetiş'in programında babasıyla ölmeden önce yaşadığı son olayı anlatarak insanları gözyaşlarına boğdu.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Hanife çöl 28.12.2017 11:45
    Alişan bey sizi dinlediğim gün bakşa geçiriyorum insana enerji veriyorsunuz ben doğduğum günden beri talihsiz bir insanım inancım sayesinde yaşıyorum evladınıza acil şifalar diliyorum
  • hasan ali 01.11.2017 12:12
    Sen unutma yeter hocam,, bizim anamiz babamiz yokmu...?
  • Adam 01.11.2017 11:10
    Alişan hocamız çok güzel anlatıyor, ağzına gönlüne sağlık. Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. Ama bu sunucuların hal ve hareketleri hiç de yakışık olmuyor. Alişan hoca o zor şartları anlatırken bu hanımefendiler yokluk bilmedikleri için ayy, canııım, yazııık ifadelerine yapmacık gülücüklerini de katarak göz yaşlarını salıveriyorlar. Kardeşinin öldüğü pantolon anısını anlatırken de sunuculuğu yapan kapalı hanımefendi de aynı hareketlerle, yapmacık söz ve mimiklerle olaya yorum katmaya çalışıyordu. Olmuyor be canlar. Sizler yokluk görmemişsiniz ki anlayasınız hocamın anlattıklarını. İster dekolteli ister başörtülü, hepsi aynı. .
  • İstanbul-18 01.11.2017 10:29
    Merhum amcamıza Cenab-ı Allah rahmeti ile muamele eylesin.
  • şamil 01.11.2017 09:31
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun..Allah razı ve memnun olsun inşallah...