Kanal D Çocuklar Duyması'nın yeni günü ne zaman?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ'nun yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisi final mi yapıyor? Geçtiğimiz gün yeni bölümü yayınlanmayan Çocuklar Duymasın ne zaman ekranlara gelecek? İşte detaylar...

Kanal D Çocuklar Duyması'nın yeni günü ne zaman?
Kanal D Çocuklar Duyması'nın yeni günü ne zaman?
GİRİŞ 20.11.2017 14:00 GÜNCELLEME 20.11.2017 14:00

Çocuklar Duymasın her pazar günü Kanal D'de ekrana geliyordu. 2000'lere damga vuran dizi dün akşam yayınlanmadı. Peki Çocuklar Duymasın neden yayınlanmadı final mi yapacak? Yapımcı Birol Güven Twitter hesabı üzerinden geçen hafta yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini söylemişti. Birol Güven yeni açıklama yaptı mı?

2000'li yıllara damga vuran dizi Çocuklar Duymasın, Kanal D'de yeniden yayın hayatına başladı. Yeniden ekranlara gelen Çocuklar Duymasın ilk başta ilgiyle karşılansa da son zamanlarda pek takip edilir olunmadı. Reytinglerde de düşüş yaşayan Çocuklar Duymasın yeni bölümü yayınlanmadı. Peki Çocuklar Duymasın final mi yaptı?

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPTI?

Çocuklar Duymasın yayın hayatına devam ederken Kanal D yayın akışına baktığımız zaman yeni bölümün yayınlanmadığını görüyoruz. Dün de yeni bölümün yayınlanmaması iyice merak uyandırdı. Ne Birol Güven ne de Kanal D konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat görünen o ki Çocuklar Duymasın final yapacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt