Çukur 8.bölümde neler yaşandı? Çukur son bölüm Show TV!

Show TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur, yayınlanan 7.bölümüyle izleyici kitlesini ekrana kilitledi. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı Çukur dizisinin yayınlanan 7.bölümün ardından 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç’ın kurduğu planın ardından Vartolu pes etmeyecek ve Yamaç’la mücadeleye tüm hızıyla devam edecektir. İşte, Çukur dizisine ilişkin dizi tutkunlarını yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

Çukur 8.bölümde neler yaşandı? Çukur son bölüm Show TV!
Çukur 8.bölümde neler yaşandı? Çukur son bölüm Show TV!
GİRİŞ 18.12.2017 21:05 GÜNCELLEME 18.12.2017 21:05

Show TV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip dizisi Çukur’un 7.bölümü dün akşam ekranlara taşındı. Çukur dizisinin dün itibariyle yayınlanan nefes kesen bir bölümün sonrasında izleyiciler heyecanla 8.bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor. Çukur dizisinin yayınlanan 7.bölüm sonrasında 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinin 8.bölüm fragmanı, Vartolu’nun Koçovalı’ya daha yakın olmasıyla, yani Vartolu, Koçavalıların evine en yakın yere taşınmasıyla ekranlara geliyor. Yayınlanan 8.bölüm fragmanında İdris ve Yamaç, Vartoluyla komşu olacaklarını öğrenmesi sonucunda büyük bir şok içerisine girdi. Bununla birlikte, yayınlanan 8.bölüm fragmanında Vartolu vurucu sözleriyle Yamaç’ı sinirlendiriyor. Yamaç’ın, Vartolu’nun taşınacağı haberine inanmakta güçlük çektiği anlarda Vartolu’nun “Aldığın, verdiğin her nefesten, attığın her adımdan haberim olacak bundan sonra Yamaç Bey!” şeklinde sözleri gerilim seviyesini zirveye çıkarıyor. İşte, Çukur dizisine dair en yeni gelişmelere haber7.com sitesinden erişebilirsiniz.

ÇUKUR 8.BÖLÜM FRAGMANI…

ÇUKUR DİZİSİ 7.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur dizisinin 4 Aralık, yani dün itibariyle yayınlanan 7.bölümünde Yamaç ve Vartolu arasında hüküm sürme mücadelesi giderek kızışıyor. Yamaç, Vartolu’ya ‘’Burası benim mahallem’’ şeklinde rest çekerek göz dağı veriyor. Yamaç ve Vartolu arasında geçen bu diyalog izleyiciler tarafından nefesler tutularak izlendi.

çukur 7.bölüm ile ilgili görsel sonucu

Bununla birlikte İdris Koçovalı’nın yeniden mahalleye dönmesi Vartolu’nun bu durumdan son derece rahatsız olmasına neden oldu ancak Vartolu bunun sonrasında harekete geçerek  mahalleyi karıştırmanın planları içerisine girdi.

çukur 7.bölüm ile ilgili görsel sonucu

Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını buldu. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke etti.

çukur 7.bölüm ile ilgili görsel sonucu

ÇUKUR DİZİSİ 8.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu ise Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Ercan Kesal'ın rol aldığı Çukur, yeni bölümüyle 11 Aralık Pazartesi saat 20.00’de ShowTV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

İlgili resim

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Aras Bulut İynemli

Dilan Çiçek Deniz

Erkan Kolçak Köstendil

Öner Erkan

Rıza Kocaoğlu

Nebil Sayın

Kubilay Aka

Ercan Kesal

Perihan Savaş