Diriliş Ertuğrul'dan tarihi rekor

Dün akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 98.bölümü izlenme rekorları kırdı. Yapımcı Mehmet Bozdağ resmi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine teşekkür etti.

GİRİŞ 07.12.2017 11:38 GÜNCELLEME 07.12.2017 14:23
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Ekranların izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 98.bölümü ile yine tarihi bir reytinge imza attı. Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul reytingleri alt üst etti. 

Sevilen yapım, önceki akşam Turgut Alp ve Aslıhan Hatun'un ölüm döşeğinde olduğu bölümü ile izleyicileri televizyon ekranlarına kilitledi. AB’de 20,54 reyting ve 39,91 share, TOTAL’de 16,52 reyting ve 33,79 share oranlarıyla yeni bir rekor kırdı.

YENİ BÖLÜM BİRİNCİ, ÖZET İKİNCİ

En yakın rakibi "Meryem" dizisini reytinglerde ikiye katlayan 'Diriliş Ertuğrul'un özet bölümü de ikinci sırada yer aldı.

YORUMLAR 16
  • Nail HİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz birer ERTUĞRUL olduğumuzu yeniden hatırlamalıyız. Tıpkı Allah cc'ın buyurduğu gibi "Ey iman edenler, iman ediniz" İmanlarımızı yenilemek, yeniden dirilmek zorundayız. Hem bu bizim görevimiz. Çünkü bizler ALLAH cc'ın adaletini yeryüzüne dağıtacak, kardeşliği en iyi yaşayan ve yaşatacak olan tek milletiz. TÜRK adı altında İSLAM sancaktarı olan ve kıyamete kadar da ULUBATLI HASAN' ı yad eden, yaşatan olarak yaşayacağız. Çünkü bizler biliyoruz ki " Kafirler istemese de ALLAH cc nurunu tamamlayacaktır"
    Cevapla
  • bırakın 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke 5 vakit namz kılan bir ümemt olsaydık da camileri doldurma rekoru kırsaydık.çvünülecek şey alla hcc razı olduğu şey budur izlene dizi kaç kişinibn izlediği değil vallahi allah cc razı değil bu
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziden önce şeriattan, sakaldan nefret eder insanlar biraz değişmedi mi sence ? Ben üniversite öğrencilerinin çoğunun bu dizi hayranlığı ile sakal bıraktığı duyumunu alıyorum.
    Cevapla
  • ibrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    payıtaht Abdulhamit i unatmayın.
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    sacma sapan daima zehir zehir koymasalar sahnelere daha iyi olucak gercekten kina geldi artik. sultani zehirlediler tamam anladik simdi ne diye diyerlerini zehirliyorlar. Dizide nerdeyse herkez zehirlendi be kimsede olmuyor hayret
    Cevapla
  • ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    o zaman başka bir süikast şekli vardıda onlarmı yapmadı:)
    Cevapla
  • aty 6 yıl önce Şikayet Et
    onu emir saadettin'e soracaksın.. burası kurtlar sofrası.. Hem merak etme tarihte emir saadettin sultan alaattini yine zehirliyor ve bu defa öldürüyor.. belki filmde bunu da verirler..
    Cevapla
  • alim adam 6 yıl önce Şikayet Et
    şaçma sapan uyduruk dizilere on basar azıcık paraya kıyıp figüranı bol tutsalar vede ok atan kılıç savuran askerler komik hareketler yapmasa çok daha kalıteli olur. Koca kayı alpleri ok atmayı bilmiyo çok zoruma gidiyor bi hoca bulunda on dk anlatsın size Türk okçuluğunu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor