Kanatsız Kuşlar 26.bölüm fragmanı (1,2) yayınlandı! Aysun ölecek mi?

Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen 25.bölümün sonrasında yayınlanan 26.bölüm fragmanında yine nefesler tutuldu. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin 14 Aralık tarihinde yayınlanacak 26.yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Kanatsız Kuşlar 26.bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 26.bölüm fragmanı (1,2) yayınlandı! Aysun ölecek mi?
Kanatsız Kuşlar 26.bölüm fragmanı (1,2) yayınlandı! Aysun ölecek mi?
GİRİŞ 19.12.2017 10:42 GÜNCELLEME 19.12.2017 10:42

ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar dizisinin 25.bölümünün yayınlanmasının ardından 26.bölüm fragmanının yayınlanması sabırsızlıkla bekleniyor. Kanatsız Kuşlar dizisinin 26.bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Yayınlanan 26.bölüm fragmanında; Aysun'un hastalığı çok konuşulacak. Küçük kızın bir anda bayılarak yere yığılmasının sonrasında tüm ailesi seferber olup hastanenin yolunu tutuyor. Muzaffer ve Onur'un içinde bulunduğu bu kötü durum ikiliyi zor durumda bıraksa, Nefise onları yalnız bırakmayacağını açıklayacak.

İŞTE, KANATSIZ KUŞLAR 26.BÖLÜM FRAGMANI...

KANATSIZ KUŞLAR 26.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanatsız Kuşlar 26.bölümü 14 Aralık Perşembe günü saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KANATSIZ KUŞLAR 25.BÖLÜM TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

KANATSIZ KUŞLAR 25. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet ve Zeynep arasındaki her şeyin bitmesiyle birlikte Onur aşkına daha fazla sahip çıkabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya başlamıştı. İlişkilerinin ilerlemesinin ardından babasına rağmen Zeynep’le evlenmeyi kafasına koyan Onur kendisine söylenen yalanları da bir kenara bırakabileceğini göstermişti.

Sonunda Zeynep’e evlenme teklifi eden Onur ‘evet’ cevabı ile büyük sevinç yaşarken yaşadıkları karşısında dirençli olabileceğini göstermişti. Öte yandan Nefise’ye haftalardır kötü davranan Muzaffer ise yaptıklarından duyduğu pişmanlık sonrasında aralarındaki sorunları aşmaya çalışacak.

Nefise’nin yatakta uyuduğu esnada yanına yatan Muzaffer pişmanlığını Nefise’ye de göstermek için çabalayacak.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azime, Tuba'nın başına gelenlerden sorumlu tutulacağı korkusuyla ne yapacağını şaşırmıştır. Mert'in velayet sorunu Muzaffer'in başına iş açacak gibi görünmektedir. Almanya'daki dedesinin görevlendirdiği bir avukat, büyük bir tehdit oluşturur. Nefise'nin her şeyi göze alarak yaptığı hamle Mert'i kurtarabilecek midir?

Boşanmak üzere olduğu karısının yaptığı fedakarlık, Muzafer'in içindeki buzları eritecek gibidir. Kemal, kızının oyununu bozmuş, Emre'ye daha fazla güvenmeye başlamıştır. Kemal'in desteğini alan Emre, bilmediği öz babası Muzaffer'in karşısına dikilir.

Onur'un yaşadıkları yüzünden hayata bakışı değişen Zeynep'e bir sürprizi vardır. Yeniden umutlanıp yaşama bağlanması için hazırladığı bu sürpriz Zeynep'i çok şaşırtır. Ancak her ikisi de onları şoka sokacak daha büyük bir olayın gerçekleşmek üzere olduğundan habersizdirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Alçakça anlaşmayı duyurdu!