Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm fragmanı! Ece hapse giriyor, Yasemin vuruluyor!

Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünün yayınlanmasının ardından 27.bölüm fragmanı merakla sorgulanmaya başladı. Fazilet Hanım ve Kızları 26.bölümün sonrasında yayınlanan 27.bölüm fragmanında Hazım Bey’in kanında yüksek oranda ilaç bulunurken olay Ece’nin üzerine kalıyor. Gökhan, elinde silahla Yasemin’i tehdit ediyor ve silah patlıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm fragmanı! Ece hapse giriyor, Yasemin vuruluyor!
Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm fragmanı! Ece hapse giriyor, Yasemin vuruluyor!
GİRİŞ 16.12.2017 11:00 GÜNCELLEME 16.12.2017 11:04

Star TV ekranlarında taşınan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 26.bölümü yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yayınlanan son bölümünde, Hazım'ın demans hastası olduğu ortaya çıkmıştır ve bu da geçirdiği hastalık sonrasında herkesin büyük bir şok geçirmesine neden olmuştur. Fazilet Hanım ve Kızları'nda, Yağız’ın Yasemin’in oyununu ortaya çıkarmasıyla Yasemin bir anda köşeye sıkışıyor. Bununla birlikte Yağız için veda vakti geliyor. Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölüm fragmanında ise, Hazım Bey’in kanında yüksek oranda ilaç bulunurken olay Ece’nin üzerine kalıyor. Gökhan, elinde silahla Yasemin’i tehdit ediyor ve silah patlıyor.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 27.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 27.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fazilet Hanım ve Kızları 27.bölümü 16 Aralık Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 26.BÖLÜM TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

fazilet hanım ve kızları 26.bölüm ile ilgili görsel sonucu

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan, Yağız ve Sinan düştükleri tuzakla hayatlarının en ağır ve uzun gecesini yaşarken otel odasıyla ilgili tüm gerçeklerin ortaya çıkması Fazilet ve Ece için de sarsıcı olur. Fazilet, kızının yaşadığı gecenin ağırlığı altında ezilirken, Ece istemeden sebep oldukları yüzünden perişan haldedir. Yasemin’in gerçek yüzünü sonunda görmüş olsa da artık Ece için çok geçtir. Yağız ve Sinan bütün güçleriyle onlara bu tuzağı kimin kurduğunun peşine düşerken, Hazan yaşananlarla mücadele etmek için harekete geçer. Yağız, adım adım Yasemin’in oyununu çözmeye yürürken, Yasemin ise Hazım’la oynadığı tehlikeli oyunda artık finale gelmiştir.

Gökhan’ın Hazım’ı psikiyatri heyetinin karşısına çıkarmasıyla, Hazım için geri dönüşü olmayan yola girilir. Fazilet, Hazım’la ilgili ters giden bir şeyler olduğunu anlayıp işin peşine düşerken Yağız’ın Yasemin’in oyununu ortaya çıkarmasıyla Yasemin bir anda köşeye sıkışır. Hazan ve Sinan, Yağız’ın maddi durumunu kurtarabilmenin yolunu ararken, Yağız için ise veda vakti gelmiştir.

fazilet hanım ve kızları 26.bölüm ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu