Olay sözler! 'o çok terbiyesiz bir kadın'

Nur Yerlitaş'ın şehitler hakkında skandal sözlerinin ardından yaptığı açıklamada 'Dostumu düşmanımı gördüm' demesi üzerine Seren Serengil, ateş püskürdü.

Olay sözler! 'o çok terbiyesiz bir kadın'
Olay sözler! 'o çok terbiyesiz bir kadın'
GİRİŞ 12.12.2017 12:52 GÜNCELLEME 12.12.2017 14:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında şehitler için kullandığı "Şehitler mehitler aman yeter" sözleriyle büyük tepki çeken modacı Nur Yerlitaş, geçen gün Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi.

Sadece şehit ailelerine karşı mahcup olduğunu ifade eden modacı,  "Dostumu düşmanımı görmüş oldum" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci de Nur Yerlitaş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ajda Pekkan ve Öykü Serter de takipten çıkarmıştı.

''O KİMSENİN DOSTU DEĞİLDİR, HERKESİN YÜZÜNE GÜLÜP ARKASINDAN KONUŞUR''

Seren Serengil de sunuculuğunu yaptığı programda Nur Yerlitaş için ''O kimsenin dostu değildir, herkesin yüzüne gülüp arkasından konuşur. Bir cenaze evinde hakkımda dedikodular yapmış. Çok terbiyesiz bir kadın. Şimdi herkes onun yanından kaçıyor. Kıyafetlerini giyiyorlar ama herkes saklıyor ondan giyindiğini'' ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR 4
  • nazlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bunak kadın! aklı başında olsa böyle sözleri sarfetmezdi!!!
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    devletin gücünü göreceksiniz !!
    Cevapla
  • Hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes haddini bilecek valla sanatçıymis şucuymus bucuymus bizi ilgilendirmiyor kimsenin şehitlerimizin hakkında kötü konuşmaya hakkı yoktur rabbim hepsinden razı olsun inşallah bizde şefaat ederler gencecik çocuklar ben yazarken ağlıyorum yüreğim sızlıyor nasıl böyle konuşabiliyorlar rabbim hidayet nasip etsin iman selameti versin
    Cevapla
  • şaşırdım 6 yıl önce Şikayet Et
    seren serengil de nurun arkadasiydi ne ara dusman oldular.sastim kaldim.ayrica nuru kinayan sanatcilar da bu zamana kadar şehitler icin ne yapmislar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi