Bizim Hikaye 14.bölüm! Bizim Hikaye son bölüm FOX TV giriş sayfası!

Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Bizim Hikaye 14.bölümüyle 14 Aralık Perşembe günü izleyicisiyle buluşacak. Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin bu haftaki yayınlanacak 14.bölümünde izleyicileri sevindirici gelişmeler karşıladı. İşte, Bizim Hikaye son bölüm Fox TV giriş sayfası...

Bizim Hikaye 14.bölüm! Bizim Hikaye son bölüm FOX TV giriş sayfası!
Bizim Hikaye 14.bölüm! Bizim Hikaye son bölüm FOX TV giriş sayfası!
GİRİŞ 18.12.2017 10:33 GÜNCELLEME 18.12.2017 10:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in üstlendiği Bizim Hikaye'nin 14 Aralık Perşembe günü ekranlara taşınacak Bizim Hikaye'nin 14.bölümüne yine nefesler tutuldu ve diziye sürpriz bir gelişme damgasını vurdu. Bizim Hikaye'nin yayınlanacak 14.bölümünde, Filiz ve Barış arasında tüm buzlar eridi ve şehir dışında unutamayacakları bir gün geçirdiler. Bizim Hikaye dizisi bu haftaki yeni bölümünde, Filiz ve Barış'ın birlikte geçirecekleri romantik sahnelerine tanıklık etti. 

İŞTE, BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM FOX TV GİRİŞ SAYFASI...

BİZİM HİKAYE 14.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye 14.bölümüyle 14 Aralık Perşembe günü saat 20:00'de yayınlanacak.

BİZİM HİKAYE 14.BÖLÜM FRAGMANI...

BİZİM HİKAYE 14.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çalıntı arabayla yakalanan Rahmet ve Hikmet’in akıbeti Cemil’in insafına kalmıştır. Durumu öğrenen Barış ise suçunu üstlenmek için çocukların yanına koşar, ancak Cemil ona başka bir teklif ile gelir. Barış çocukların özgür kalmasını istiyorsa Cemil’in şartını yerine getirecektir. Barış bütün bunlardan habersiz olan Filiz’e büyük ve romantik bir sürpriz yapar. İkisi şehir dışında rüya gibi bir gün geçirirken, Filiz’in de Barış’a bir sürprizi vardır. Filiz’le nihayet mutluluğu yakalayan Barış, çok zorlu bir karar aşamasındadır.

Rahmet’in yarışma sorularını rakibe sattığını öğrenen Erkan hoca Filiz’le konuşur. Filiz Rahmet’e hesap sorar. İki kardeşin büyük kavgası sonrasında Rahmet alıp başını gidecektir. Marketten istifa etmeye karar veren Hikmet ise, çok şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir.

Haşim’in iyileştiğinden emin olan Fikri durumu Şeyma’ya kanıtlamaya çalışır. Ancak Haşim de renk vermemekte kararlıdır. Eve musallat olan Fikri’yi alt etmek için o da elinden geleni ardına koymaz. Son sözü Şeyma söyleyecektir.

Bizim Hikaye 14. bölümde Filiz ve Barış'tan romantik bir gün!

BİZİM HİKAYE DİZİSİNİN KONUSU

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış’ın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

İlgili resim

YORUMLAR 1
  • efe 6 yıl önce Şikayet Et
    vallah bırakır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı