Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandı! Barış Filiz'i bırakıp gidecek mi?

Fox TV ekranlarının severek izlenilen dizisi Bizim Hikaye, 14 Aralık Perşembe günü 14.bölümüyle izleyicilerle buluştu. Bizim Hikayenin ekranlara taşınan son bölümünde, Barış'ın Filiz'i bırakıp gidip gitmeyeceği konusu izleyicilerin akıllarında soru işareti bıraktı. Yayınlanan 14.bölümün hemen ardından Bizim Hikayenin 15.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte, Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandı! Barış Filiz'i bırakıp gidecek mi?
Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandı! Barış Filiz'i bırakıp gidecek mi?
GİRİŞ 26.12.2017 17:16 GÜNCELLEME 26.12.2017 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başrollerini Hazal Kaya ve Burak Deniz'in üstlendiği Bizim Hikaye 14 Aralık Perşembe itibariyle 14.bölümü yayınlandı. Çok kısa bir sürede geniş bir kitlesi elde etmeyi başaran Bizim Hikaye'nin yayınlanan son bölümünde; Barış ve Filiz ikilisi tüm buzları eritip birlikte baş başa güzel bir vakit geçirme fırsatı yakaladılar. Bizim Hikaye'nin 14.bölümünde Barış'ın Filiz'i bırakıp gidip gitmeyeceği konusu yayınlanan son bölüme damgasını vurdu. Peki, Barış Filiz'i her şeye rağmen bırakabilecek midir?

ekran

BİZİM HİKAYE 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

BİZİM HİKAYE 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye 15.bölümüyle 21 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM HİKAYE 14.BÖLÜM TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLA!

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çalıntı arabayla yakalanan Rahmet ve Hikmet’in akıbeti Cemil’in insafına kalmıştır. Durumu öğrenen Barış ise suçunu üstlenmek için çocukların yanına koşar, ancak Cemil ona başka bir teklif ile gelir. Barış çocukların özgür kalmasını istiyorsa Cemil’in şartını yerine getirecektir. Barış bütün bunlardan habersiz olan Filiz’e büyük ve romantik bir sürpriz yapar. İkisi şehir dışında rüya gibi bir gün geçirirken, Filiz’in de Barış’a bir sürprizi vardır. Filiz’le nihayet mutluluğu yakalayan Barış, çok zorlu bir karar aşamasındadır.

Rahmet’in yarışma sorularını rakibe sattığını öğrenen Erkan hoca Filiz’le konuşur. Filiz Rahmet’e hesap sorar. İki kardeşin büyük kavgası sonrasında Rahmet alıp başını gidecektir. Marketten istifa etmeye karar veren Hikmet ise, çok şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir.

Haşim’in iyileştiğinden emin olan Fikri durumu Şeyma’ya kanıtlamaya çalışır. Ancak Haşim de renk vermemekte kararlıdır. Eve musallat olan Fikri’yi alt etmek için o da elinden geleni ardına koymaz. Son sözü Şeyma söyleyecektir.

YORUMLAR 1
  • Nisa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi çok seviyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!