Çukur dizisi Show TV 9. yeni bölüm! Çukur'da şok üstüne şok, kim vurulacak?

Show TV ekranlarında kısa bir süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşma başarısı elde eden Çukur, 9.yeni bölümüyle 18 Aralık Pazartesi günü yayınlandı. Çukur'da geçtiğimiz hafta İdris’in alıkonulduğu, Sena’nın ise kaçırıldığı sahneler son bölüme damgasını vurmuştu. Peki, Çukur dizisinin bu haftaki yeni bölümünde neler yaşandı?

Çukur dizisi Show TV 9. yeni bölüm! Çukur'da şok üstüne şok, kim vurulacak?
Çukur dizisi Show TV 9. yeni bölüm! Çukur'da şok üstüne şok, kim vurulacak?
GİRİŞ 27.12.2017 14:25 GÜNCELLEME 28.12.2017 14:26

Çukur dizisi, Show TV ekranlarında nefes kesen bir 8.bölüm sonrasında 9.yeni bölüm izleyicilerle buluştu. Çukur dizisinin yayınlanan yeni bölümünde; Vartolu’nun annesinin mezarı başında, onunla dertleştiği tantım sahnesi, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Vartolu’nun gözyaşlarına hakim olamayarak ve mezardaki annesine tüm içini dökerek “Bak yok edemediler oğlunu anne, büyük adam oldu senin oğlun. Sen yokken bana çok eziyet ettiler be anne!” şeklindeki sözleri yayınlanan yeni bölümde çok konuşuldu.

Kendisine yapılabilecek en ağır darbeyi Serdar’dan yiyen Yamaç öfkeden deliye döndü. Peki Yamaç şimdi ne yapacak? Babasını ve Sena’yı kurtarabilecek mi? Sena’yı kaçıran Selim bundan da mı sıyrılacak? Bu nedenle Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. İşte, Çukur dizisine ilişkin dizi tutkunlarını yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

çukur

ÇUKUR DİZİSİ YENİ BÖLÜM SHOW TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIZ!

çukur

ÇUKUR DİZİSİ 9.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur dizisi 9.bölümüyle 18 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlandı.

İlgili resim

ÇUKUR DİZİSİ 9.YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır.

Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur. Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.

İdris ve Sena’nın kaçırıldığı haberini alan Sultan’ın şoke olduğu, Yamaç’ın yaşadığı yıkımın etkisinin derinden hissedildiği anlarda Selim köşeye sıkışıyor. Heyecan dolu tanıtımda Yamaç’ın “Sende bir koku var, tam çıkaramıyorum!” sözleri Selim’i tedirgin ediyor.

Celasun’un yanına gelen ve korkuyla dizlerinin üstüne çöken Karaca’nın acı çektiği anlarda Celasun, Karaca’nın karnındaki yarasını görünce büyük bir şok yaşıyor. Karaca’nın, oraya neden geldiğini soran Celasun’a “Sana bir şey olacak diye çok korktum!”cevabı dikkat çekiyor.

Yamaç, hayatının en zorlu anlarını yaşayacak. Mahalleye gelmesiyle birlikte taş üzerinde taş bırakmayan Serdar, İdris Koçovalı’yı rehin tutarak herkese meydan okurken, Sena’nın da Serdar’la yaptığı gizli anlaşma sonucu Selim tarafından kaçırılmış olması Yamaç’ın öfkesini Serdar’ın üzerinde toplayacak. Yamaç ile Serdar’ın karşı karşıya geleceği anda Sena’nın da orada bulunması tehlikeyi artıracak.

ÇUKUR DİZİSİ BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un 8. Bölümünde; Herkesin maçı kendi kurallarına göre oynadığı Çukur mahallesinde gerilim doruk noktasındadır. Yamaç, Vartolu’nun zayıf noktasını bulmuş ve bu maçı bitirmek için son vuruşunu yapmıştır. Vartolu beklemediği anda yediği darbeye karşılık İdris ve Yamaç’a hayatlarının sürprizini yaşatacaktır.

Yamaç’ın tüm bu olanlar karşısında neden harekete geçmediğini sorgulayan İdris, oğluna hayatının dersini verecektir. Bu sırada Selim’in kaçak kumarhanesine gelen yeraltı dünyasının adamlarından Serdar, tansiyonu yükseltecektir. Koçovalı kadınları arasında da büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Sultan kesin kararını vermiştir; Sena bu evden gidecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!