Fİ Çİ 6. yeni bölüm yayınlandı! Fi Çi Puhu TV 6.bölüm fragmanı!

Dijital platform Puhu TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Fi yeni sezon Çi, 5. yeni bölümü soluk soluğa izlendi. Yayınlanan son bölüm, dizinin tutkunlarını heyecan ve gerilim dolu sahnelerle karşıladı. Fi yeni sezon Çi'nin Puhu TV ekranlarına taşınan internet dizisi Çi'nin nefes kesen 5.bölümü sonrasında 6.bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Fi Çi Puhu TV 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

Fİ Çİ 6. yeni bölüm yayınlandı! Fi Çi Puhu TV 6.bölüm fragmanı!
Fİ Çİ 6. yeni bölüm yayınlandı! Fi Çi Puhu TV 6.bölüm fragmanı!
GİRİŞ 16.01.2018 10:14 GÜNCELLEME 16.01.2018 10:14

Geçtiğimiz hafta Fi 2. yeni sezon Çi’nin izleyicileri ekrana kilitleyen 6.yeni bölümü Puhu TV ekranlarına taşındı. Dijital platformun en popüler dizisi Fi 2.yeni sezon Çi’nin yayınlanan 5.bölümü sonrasında 6.bölüm fragmanı izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, geçtiğimiz günlerde 100 milyon izleyici sayısı elde etme başarısına ulaşan Fi 2.yeni sezon Çi’nin 6.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dijital platformun geniş izleyici kitlesine sahip dizisi Fi yeni sezon Çi’nin son bölümünde; Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına vardı. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirdi. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açtı. İşte, Fİ Çİ dizisinin tukunlarını yakından ilgilendirecek en yeni gelişmelere haber7.com’dan erişebilirsiniz.

Fİ Çİ 2.SEZON 5.BÖLÜMÜ PUHU TV’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Fİ Çİ 2.SEZON 6.BÖLÜM FRAGMANINI PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Fİ

Fİ Çİ 2.SEZON 6.YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Puhu TV, son bölümü 15 Aralık Cuma günü ekranlara gelen Çi’nin 6. bölüm tarihini resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıkladı. Instagram ve Twitter hesabından yapılan açıklamalar doğrultusunda, Çi yeni bölümünün 27 Aralık’ta yayınlanacağı duyuruldu.

Fİ

Fİ 2.YENİ SEZON Çİ'NİN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken; Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya geldi. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçti ve Duru’ya Billur’dan bahsetti. Çi son bölüm finaline Duru’nun evlilik açıklaması damga vurdu. Bir basın toplantısı düzenleyen ikilinin evlendiklerini açıklaması herkesi şok etti.

Fi 2.sezon Çi 5.bölüm yayınlandı! İşte, Fi Çi son bölüm Puhu TV sayfası

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece puhutv'de.

çi

Fİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Can Manay (Ozan Güven)

Deniz (Mehmet Günsür)

Duru (Serenay Sarıkaya)

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)

Bilge (Büşra Develi)

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

Eti (Tülay Günal Çimenser)