Çukur 10.bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, Vartolu değil!

Show TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Çukur, 18 Aralık Pazartesi günü 9.bölümü yayınlandı. Çukur yayınlanan son bölümde, Serdar’ın düşürdüğü silahı eline alan Sena, Yamaç’ı engellemek için çabalarken bir anda duyulan silah sesi izleyicilerde ''Sena katil mi oldu?'' soru işareti yarattı. Çukur ekranlara taşınan yeni bölümün hemen ardından 10.bölümden ilk sahne ve fragmanı da geldi.

Çukur 10.bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, Vartolu değil!
Çukur 10.bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı! Vartolu, Vartolu değil!
GİRİŞ 09.01.2018 12:34 GÜNCELLEME 09.01.2018 12:34

Çukur, bu hafta yayınlanan 9. yeni bölümle izleyicilere heyecan ve gerilim dolu anlar yaşattı. Çukur 9.bölümün yayınlanmasının ardından merakla beklenen 10.bölümden ilk sahne de geldi. Çukur 10.bölümün ilk tanıtımında, Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı görülüyor. Yamaç'ın cümlelerine ''Vartolu, Vartolu değil'' olarak başlaması dikkatleri çekiyor. Bu da izleyenlere, “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akıllara getiriyor.

Çukur dizisinin ekranlara gelen son bölümünde, Serdar yaptığı gerçekleştirdiği planla birlikte, İdris ve Sena'yı rehin aldı. Ancak Yamaç, Aliço'nun da yardımları doğrultusunda Serdar'ı köşeye sıkıştıracak ipuçları bulmaya çalıştı. İdris ve Sena'ya zarar vermeye çalışan Serdar'a bu hareketinin bedelini ödetmekte kararlı olan Yamaç’ın, Serdar’ın ailesini rehin alarak planını uygulamaya koyduğu anlar dizinin yayınlanan yeni bölümüne damgasını vurdu. Babasını ve Sena’yı kurtaran fakat Serdar’a karşı öfkesi dinmeyen Yamaç’la Serdar yeniden karşı karşıya geldi. Yamaç’ı gizlice takip eden Sena’nın da bu yüzleşmede yer almasıyla işler iyice karıştı. Peki, yayınlanacak yeni bölümde Sena katil mi olacak?

sena

İŞTE, ÇUKUR 10.BÖLÜMDEN İLK SAHNE...

MERAKLA BEKLENEN ÇUKUR 10.BÖLÜM FRAGMANI...

ÇUKUR DİZİSİ 9.YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır.

Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur. Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.

İdris ve Sena’nın kaçırıldığı haberini alan Sultan’ın şoke olduğu, Yamaç’ın yaşadığı yıkımın etkisinin derinden hissedildiği anlarda Selim köşeye sıkışıyor. Heyecan dolu tanıtımda Yamaç’ın “Sende bir koku var, tam çıkaramıyorum!” sözleri Selim’i tedirgin ediyor.

Celasun’un yanına gelen ve korkuyla dizlerinin üstüne çöken Karaca’nın acı çektiği anlarda Celasun, Karaca’nın karnındaki yarasını görünce büyük bir şok yaşıyor. Karaca’nın, oraya neden geldiğini soran Celasun’a “Sana bir şey olacak diye çok korktum!”cevabı dikkat çekiyor.

Yamaç, hayatının en zorlu anlarını yaşayacak. Mahalleye gelmesiyle birlikte taş üzerinde taş bırakmayan Serdar, İdris Koçovalı’yı rehin tutarak herkese meydan okurken, Sena’nın da Serdar’la yaptığı gizli anlaşma sonucu Selim tarafından kaçırılmış olması Yamaç’ın öfkesini Serdar’ın üzerinde toplayacak. Yamaç ile Serdar’ın karşı karşıya geleceği anda Sena’nın da orada bulunması tehlikeyi artıracak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan