Meryem 21.yeni bölüm Kanal D! Meryem yeni bölümde Oktay ölecek mi?

Baş rollerini Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın üstlendiği Meryem dizisi, 21.yeni bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Meryem'in ekranlara taşınacak yeni bölümünde merakla beklenen Oktay ölecek mi? sorusu yanıt bulacak. İşte, Meryem 21.yeni bölüm Kanal D giriş sayfası...

Meryem 21.yeni bölüm Kanal D! Meryem yeni bölümde Oktay ölecek mi?
Meryem 21.yeni bölüm Kanal D! Meryem yeni bölümde Oktay ölecek mi?
GİRİŞ 20.12.2017 15:31 GÜNCELLEME 20.12.2017 15:31

Meryem dizisinin heyecanla beklenen 21. yeni bölümü 20 Aralık Çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Meryem'in yeni bölümünde, Meryem ve Savaş ikilisi yaşadıkları tüm problemleri bir kenara bırakmak ve yalnızca birbirlerine odaklanıp aşklarını doyasıya yaşamak üzere baş başa vakit geçirirler. Ancak bu pek de istedikleri gibi gelişmeyecektir, aniden gelen bir telefon ikilinin tüm hayallerini suya düşürecektir. Aniden gelen telefonda arayan kişi Güçlü'dür ve Savaş ile Meryem'e şoka uğrayacakları haberi verir. Peki, Meryem dizisinin yeni bölümünde Oktay ölecek midir?

MERYEM DİZİSİ 21.YENİ BÖLÜM YAYINLANDIĞINDA KANAL'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

MERYEM

MERYEM DİZİSİ 21.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Meryem dizisi 21.bölümüyle 20 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

MERYEM

MERYEM 21. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Meryem ile Savaş'ın aşkı zirveye çıkıyor! İkili bir arada yaşadıkları tüm problemleri arkalarında bırakmak isterler. İlk defa her ikisi de sorunlarından sıyrılıp, gelecekleri hakkında umut dolu olabilmişlerdir. Bu aşk dolu dakikalar, Güçlü'den gelen telefonla son buluyor. Güçlü, savcı Oktay'ın gözleri önünde cayır cayır yandığını ve öldüğünü söyler. Şok haberi alan Savaş, kendileri için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını anlamıştır. Meryem ile Savaş'ı şimdi yeni bir mücadele beklemektedir.

Hastaneden kaçırılan Oktay, içinde olduğu ambulansla kaza geçiriyor; ölüm haberi her şeyin seyrini değiştiriyor!  Oktay’ın ölümünün ardından Meryem, geçmişinden birini kaybettiği için sarsılmıştır. Savaş geleceğe dair umutludur. Derin, Meryem’in hapse girmesi için harekete geçer. Nurten de oğlunun katilinin Meryem olduğunu düşünmektedir. Savaş, Meryem’i korumak için onu uzaklaştırmaya karar verir ancak Oktay hakkındaki araştırma derinleştikçe tüm karakterleri ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmaya başlamıştır.

MERYEM BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay hakkındaki gerçekler, Meryem'i harekete geçiriyor; Savaş onu durdurmaya çalışıyor!

Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.

meryem 20.bölüm ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı