Bizim Hikaye 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bizim Hikaye son bölüm

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Bizim Hikaye, bu hafta yayınlanan 15. yeni bölümüyle izleyicilere sürprizlerle dolu dakikalar yaşattı. Bizim Hikaye'nin yeni bölümünün ekranlara taşınmasının ardından merakla beklenen 16.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. Peki, Bizim Hikaye 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Bizim Hikaye son bölüm Fox TV!

Bizim Hikaye 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bizim Hikaye son bölüm
Bizim Hikaye 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bizim Hikaye son bölüm
GİRİŞ 03.01.2018 08:25 GÜNCELLEME 03.01.2018 08:25

Her perşembe Fox TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye, bu hafta 15.yeni bölümüyle izleyicileri büyük bir heyecana sürükledi. Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan son bölümünde; Barış’ın mahalleyi terk etmesiyle Cemil amacına sonunda ulaşmıştır ve Filiz'le her fırsat bulduğunda yakınlaşmanın yolunu aramaktadır. Filiz ise bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Barış tarafından terk edilmenin acısıyla boğuşmaktadır. Filiz yeni bölümde çok konuşulacak bir hamlede bulunacak ve yaşadığı tüm bu acılarla Cemil'in karşısına çıkar ve ona evlenme teklifi eder. Peki, Filiz’in anılarına tutunmaya çalışırken git gide daha karanlık bir hale bürünen Barış, durumu düzeltmenin ve Filiz’e dönmenin bir yolunu bulabilecek midir? Bizim Hikaye dizisinin Fox TV ekranlarına gelen 15.bölümün hemen sonrasında 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İŞTE, BİZİM HİKAYE 15.SON BÖLÜMÜ FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

BİZİM HİKAYE 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

BİZİM HİKAYE 16. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye, 16.bölümüyle 28 Aralık Perşembe günü saat 20:00'de Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

BİZİM HİKAYE 15.YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elibolların evlerine gelen Çocuk Hizmetleri görevlisi evin ve çocukların halini görünce çocukların devlet yurduna yerleştirilmesi gerektiğini söyler. Fakat Filiz, Cemil’in yardımıyla görevliyi bu durumun bir yanlış anlaşılma olduğuna ikna eder. Şimdi yapmaları gereken görevli tekrar gelene kadar babalarını ayık tutmak ve yalandan da olsa düzenli bir hayat yaşadıklarını göstermektir.

Barış kimseye haber vermeden inzivaya çekilmiştir. Cemil’e verdiği söz yüzünden ne Filiz’e dönebilmekte ne de durumu ona anlatabilmektedir. Hikmet, Muazzez’in hayatına girmesiyle daha önce yaşamadığı duygular yaşamaya başlar. Fakat bu sahte ilişkinin akıbetinin ne olacağından kendisi de emin değildir.

Şeyma’nın evden kovmasıyla Fikri uzunca bir süre ortalıklarda görünmez. Bu sırada Şeyma da Haşim’in sırrını öğrenebilecek midir? Barış’ın mahalleyi terk etmesiyle amacına ulaşan Cemil, Filiz’le yakınlaşmaya çalışmaktadır. Filiz ise bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Barış tarafından terk edilmenin acısını yüreğinde yaşamaktadır. Filiz tüm bunlara göğüs gerebilecek midir?

BİZİM HİKAYE DİZİSİNİN KONUSU

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.

Eve destek olmak için ders veren Rahmet yeni öğrencisi Müjde’nin babasının hışmıyla karşılaşır ve kendini zor kurtarır. Kardeşi Hikmet ise yaşadığı imkansız aşkta şiirlerle teselli olmaya çalışmaktadır. Tüm yaptıklarına rağmen babasına kıyamayan Kiraz Filiz'e yardım etmeye çalışırken, Fikret ise tam tersine Filiz'in başına daha çok iş açar. Tek düşündüğü içmek olan Fikri içki parası bulabilmek için yaptığı sahtekarlıktan Barış'ın yardımlarıyla kurtulur. Üstelik Barış’ın Filiz’e yaptığı iyiliği paraya dönüştürmenin de yolunu bulacaktır.

İlgili resim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri