Fazilet Hanım ve Kızları 28. yeni bölüm Star TV! Son bölümde neler yaşandı?

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin heyecanla beklenen 28. yeni bölümü cumartesi günü yayınlanacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin bu hafta ekranlara taşınacak yeni bölümünde dizinin tutkunları tarafından merak edilen, ''Yasemin ölecek mi?'' ve ''Ceza evine giren Ece'yi bekleyen yeni tehlike ne olacak?'' soruları yanıt bulacak. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm ATV!

Fazilet Hanım ve Kızları 28. yeni bölüm Star TV! Son bölümde neler yaşandı?
Fazilet Hanım ve Kızları 28. yeni bölüm Star TV! Son bölümde neler yaşandı?
GİRİŞ 26.12.2017 11:35 GÜNCELLEME 26.12.2017 11:35

Star TV ekranlarının entrika ve gizemli sırlarla dolu dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, 28.yeni bölümüyle 23 Aralık Cumartesi günü izleyicisinin karşısına geçecek. Baş rollerinde Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’un üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yayınlanan son bölümünde; her geçen bölüm yaşanan olaylara bir yenisi daha eklenerek ortalık giderek karışacak. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 28. yeni bölüm fragmanında Fazilet Hanım'ın elinde bıçakla öfkeden kendini kaybetmiş bir vaziyette ''Kızıma yaptıklarının hesabını soracağım!'' diyerek bağırdığı sahne yayınlanacak yeni bölüme damgasını vuracak. Öte yandan, Hazım'ı zehirlediği iddiası üzerine atılan Ece, cezaevinin yolunu tutacak. Peki, Ece'yi ceza evinde bekleyen yeni tehlike ne olacak? Bununla birlikte demans hastalığına yakalanan Hazım ise, gördüğü halüsinasyon sonucunda kendisini boşluğa bırakacak. 

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

fazilet

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 28.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fazilet Hanım ve Kızları 28.bölümüyle 23 Aralık Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 28.BÖLÜM FRAGMANI...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan, Yağız’a yetişememenin acısıyla sarsılırken Hazım’ın durumu ortalığı yangın yerine çevirir. Gökhan ve Yasemin’in Hazım’la ilgili gerçeği gizlemeleri aile içinde büyük bir krize dönüşür. Hazım yüzünden yükselen tansiyonla, Sinan ve Ece arasında bir anda başlayan hesaplaşma Hazan için yıkıcı olur. Lansman gecesindeki skandalda kardeşinin de payı olduğunu öğrenen Hazan kardeşine sırtını döner ve Yasemin’den hesap sorar.

Hem ablasını hem de annesini kaybeden ve tamamen yalnızlaşan Ece, kan tahlili sonuçlarının gelmesiyle Yasemin’in büyük oyununun kurbanı olur. Ece’nin kocasını zehirleme suçlamasıyla tutuklanması ardı arkası gelmeyen olayların fitilini ateşler.

Fazilet, kızının masumiyetini kanıtlamak için çırpınırken, Ece’ye yönelik suçlamalar Sinan ve Hazan için yeni bir sınav haline gelir. Yasemin’le ilgili şüphelerinin pençesinde kıvranan Gökhan, sonunda yıkıcı gerçeklere doğru geri dönülmez bir adım atarken, doktorların hafızasıyla ilgili umut vermedikleri Hazım tüm çocuklarını sarsacak bir tehlikenin eşiğindedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası