Fİ Çİ kesin final tarihi belli oldu mu? Fİ Çİ ne zaman bitiyor?

Dijital platform olan Puhu TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Fi 2.yeni sezon Çi dizisi için takipçilerini şoke edecek erken final yapma kararı alındı. Peki, Azra Kohen’in Fi, Çi, Pi isimli 3 kitabından uyarlama dizi olan Fi 2.yeni sezon Çi’nin kesin final tarihi belli oldu mu? Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen Fİ Çİ ne zaman bitiyor? İşte, merak edilen tüm detaylar…

Fİ Çİ kesin final tarihi belli oldu mu? Fİ Çİ ne zaman bitiyor?
Fİ Çİ kesin final tarihi belli oldu mu? Fİ Çİ ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 09.03.2018 10:10 GÜNCELLEME 09.03.2018 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Puhu TV ekranlarının yüksek reyting oranlarına sahip dizisi Fi yeni sezon Çi dizisi ile ilgili takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak açıklama gerçekleştirildi. Fi yeni sezon Çi’nin erken final yapacağı açıklaması gerçekleştirilerek takipçileri üzüntü yaşadı. Psikolog ve yazar olan Azra Kohen, Radyo Trafik Marmara’da ‘’Yazarın Dilinden’’ programında konuk olarak ağırlandı ve canlı yayında dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek önemli açıklamalara yer verdi. Fİ, Çİ ve Pİ serilerinin yazarı Azra Kohen, normalde 4 sezon boyunca yayınlanması beklenen dizinin 2.sezonda bitirilmesi karar aldığını canlı yayında duyurdu. Öte yandan Puhu TV'den Fi yeni sezon Çi'nin ne zaman biteceği ile ilgili resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklama gerçekleştirildi. İşte, Fİ Çİ dizisinin kesin final yapacağı tarih...

Fİ Çİ KESİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU MU? Fİ Çİ NE ZAMAN BİTİYOR?

“Yazarın Dilinden” programının bu haftaki konuğu, Psikolog – Yazar Azra Kohen oldu. Kohen, çok satan 'Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin final yapacağını söyledi.

Kohen bir radyo programında yaptığı açıklamada, “Birinci sezonda ilk bölüm evet kitaba bağlı ama ikinci bölümden sonra her şey değişiyor. Üçüncü bölümden itibaren kitaptaki referans noktaları sabit kalarak, sadece birinci sezon için söylüyorum, bambaşka bir hikaye anlatıyorlar.

İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım. Buradan Ay Yapım toplantısına gideceğiz.

‘’KENDİ MERKEZİNDEN ÇIKTIĞI VE AMACINA HİZMET ETMEDİĞİ İÇİN…’’

Doğru olanı yapmak lazım, şu an kendi merkezinden çıktığı için amacına hizmet etmediği için devam etmesinin bir anlamı yok.

‘’BİR ŞEY YANLIŞ GİTTİĞİ ZAMAN DURDURMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM’’

Oturduğum yerden çok güzel para kazandığımız düşünebilir insanlar ama beni gerçekten yakından tanıyanlar ve anlayanlar bilsinler ki, benim amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum” dedi.

İlgili resim

Fİ YENİ SEZON Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına vardı. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirdi. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açtı.

Fİ Çİ 6. yeni bölüm ne zaman saat kaçta? Fi Çi Puhu TV 6.bölüm fragmanı!

Fİ Çİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Azra Kohen'in, Fi Çi ve Pi üçlemesinden uyarlanan Fi 2. sezonda Çi formatıyla yayın hayatına devam eden dizinin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları aracılığıyla Puhu TV ekranlarına veda edeceği tarihin bilgisi paylaşıldı. Puhu TV tarafından izleyici kitlesinin heyecanlı bekleyiş içerisinde olduğu Fİ Çİ dizisinin kesin final tarihi ile ilgili olarak, son 2 bölüm kaldığını ifade etti. Fİ Çİ dizisi 2 bölüm sonra yayın hayatına son verecek. 

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece puhutv'de.

çi

Fİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Can Manay (Ozan Güven)

Deniz (Mehmet Günsür)

Duru (Serenay Sarıkaya)

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)

Bilge (Büşra Develi)

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

Eti (Tülay Günal Çimenser)

YORUMLAR 2
  • elif 5 yıl önce Şikayet Et
    harika bir diziydi..keske devamı çekilse....
    Cevapla
  • benıanlattıbıraz 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dizi devam etmeli can adamsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu