Çukur 10. yeni bölümde neler olacak? Yamaç, Serdar ve Sena namlunun ucunda!

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Çukur'un, 25 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına geçecek 10. yeni bölümü için nefesler tutuldu. Geçen hafta çok konuşulan sahnelerle damgasını vuran ve iddialı bir şekilde ekranlara taşınan son bölümünün ardından 10. yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte, Çukur 10. yeni bölüm Show TV!

Çukur 10. yeni bölümde neler olacak? Yamaç, Serdar ve Sena namlunun ucunda!
Çukur 10. yeni bölümde neler olacak? Yamaç, Serdar ve Sena namlunun ucunda!
GİRİŞ 26.12.2017 10:53 GÜNCELLEME 26.12.2017 10:54

Show TV ekranlarının hızlı bir şekilde zirveye yerleşen dizisi Çukur, geçtiğimiz hafta 9. bölümüyle heyecan, aksiyon ve gerilim dolu sahnelerle izleyicileri karşıladı. Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Çukur, 25 Aralık Cumartesi akşamı 10. yeni bölümüyle Show TV ekranlarına gelecek. Baş rollerini Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Öner Erkan'ın üstlendiği Çukur dizisinde bu hafta şok gelişmeler yaşanarak Yamaç, Serdar ve Sena namlunun ucunda olacak. İçlerinden biri vurulacak, ancak bu kişinin kim olacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Bununla birlikte Vartolu cephesinde izleyicileri şoke edecek sürpriz gelişmeler yaşanacak. Vartolu, Serdar'ın adamlarının baskın düzenlediği İdris'in evinde Sultan'ı son anda ölümden kurtaracak. Ölümle burun buruna gelen Sultan'ın hayatını kurtaran Vartolu'nun “Çukur evimiz, İdris babamız” şeklindeki sözleri yayınlanacak yeni bölüme damgasını vuracak. Peki, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla bu hafta ekranlara taşınacak 10.yeni bölümünde neler yaşanacak? 

ÇUKUR 10. YENİ BÖLÜM YAYINLANDIĞINDA SHOW TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

çukur 10.bölüm ile ilgili görsel sonucu

ÇUKUR 10. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur, 10. yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

ÇUKUR 10.BÖLÜM İLK SAHNE YAYINLANDI!

ÇUKUR 10.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur’un 10. bölümünde Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir. İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar. Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.

İdris’in evine yapılan baskını önlemek için adamlarını toplayıp gelen Vartolu, ev halkını büyük bir tehlikeden kurtarıyor. Ölümle burun buruna gelen Sultan’ı da koruyan ve bu hareketiyle Yamaç’ın merakını arttıran Vartolu’nun, “Çukur evimiz, İdris babamız” sözleri dikkat çekiyor.

Çukur yeni bölüm 2. fragmanında, Sultan’ın gözyaşları içinde Sena’ya içini döktüğü tanıtımda, Emmi’nin Yamaç’a “Burası sadece bir mahalle değil, bir alemin adı!” dediği anlar dikkat çekiyor. Mahallede çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Sena’nın Yamaç’a “Ben gidiyorum” sözleri şaşırtıyor.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 10. bölümünden ilk sahnede Yamaç’ın, Vartolu hakkında öğrendiklerini İdris’e anlattığı ve “Vartolu'nun geçmişiyle ilgili başka neler saklı?” sorusunu akla getirdi. İdris’in kutsal emanetleri Yamaç’a devrettiği sahnede baba ile oğlun arasındaki duygusal anlar yeni bölümde merakla bekleniyor.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır.

Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur. Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.

İdris ve Sena’nın kaçırıldığı haberini alan Sultan’ın şoke olduğu, Yamaç’ın yaşadığı yıkımın etkisinin derinden hissedildiği anlarda Selim köşeye sıkışıyor. Heyecan dolu tanıtımda Yamaç’ın “Sende bir koku var, tam çıkaramıyorum!” sözleri Selim’i tedirgin ediyor.

Celasun’un yanına gelen ve korkuyla dizlerinin üstüne çöken Karaca’nın acı çektiği anlarda Celasun, Karaca’nın karnındaki yarasını görünce büyük bir şok yaşıyor. Karaca’nın, oraya neden geldiğini soran Celasun’a “Sana bir şey olacak diye çok korktum!”cevabı dikkat çekiyor.

Yamaç, hayatının en zorlu anlarını yaşayacak. Mahalleye gelmesiyle birlikte taş üzerinde taş bırakmayan Serdar, İdris Koçovalı’yı rehin tutarak herkese meydan okurken, Sena’nın da Serdar’la yaptığı gizli anlaşma sonucu Selim tarafından kaçırılmış olması Yamaç’ın öfkesini Serdar’ın üzerinde toplayacak. Yamaç ile Serdar’ın karşı karşıya geleceği anda Sena’nın da orada bulunması tehlikeyi artıracak.

çukur

çukur

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı