Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bomba gelişme

Star TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 10. son bölümü sonrasında 11. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı sabırsızlıkla merak ediliyor. Peki, nefes kesen son bölüm sonrasında Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bomba gelişme
Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bomba gelişme
GİRİŞ 27.12.2017 21:00 GÜNCELLEME 27.12.2017 21:10

Ufak Tefek Cinayetler dizisi, 26 Aralık Salı günü 10. bölümüyle Star TV ekranlarına taşındı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde, heyecan ve gerilim en üst seviyelerdeydi. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bu hafta yine sular durulmuyor, geçmiş hikayeyi ilk defa duyan Serhan, Oya ile yüzleşiyor. Merve ise Serhan'dan iyiden iyiye şüphelenmeye başlıyor. Tüm bu yaşanan gelişmeler sonrasında Ufak Tefek Cinayetler dizisinin haftaya Star TV ekranlarına gelecek 11. yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yayınlanan son bölümü sonrasında 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM STAR TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

ufak tefek

UFAK TEFEK CİNAYETLER 11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölümüyle 2 Ocak Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

ufak tefek cinayetler ile ilgili görsel sonucu

UFAK  TEFEK CİNAYETLER 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve, Serhan’dan şüphelenmeye başlıyor!

Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlıyor. İpin ucunu yakalıyor, bakalım nereye çıkacak? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama yok, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşiyor. Oya ne anlatacak?

Arzu için en zor süreç başladı şimdi: Burcu artık resmen var. Çocuklarının bu kadınla ilişki kurmasına izin verecek. Bu sırada mali polis bütün dolandırıcılık kayıtlarını incelemeye başladı. Rıza çoktan kaçtı. Serhan Merve çifti farkında bile olmadan uçuruma sürükleniyorlar.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlıyor. İpin ucunu yakalıyor, bakalım nereye çıkacak? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama yok, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşiyor. Oya ne anlatacak? Arzu için en zor süreç başladı şimdi: Burcu artık resmen var. Çocuklarının bu kadınla ilişki kurmasına izin verecek. Bu sırada mali polis bütün dolandırıcılık kayıtlarını incelemeye başladı. Rıza çoktan kaçtı. Serhan Merve çifti farkında bile olmadan uçuruma sürükleniyorlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde