Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm Star TV!

Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği Siyah Beyaz Aşk, 25 Aralık Pazartesi yayınlanan 11. son bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. Kanal D ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Siyah Beyaz Aşk dizisinin 11. nefes kesen bölüm sonrasında 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm Star TV!
Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm Star TV!
GİRİŞ 09.01.2018 11:41 GÜNCELLEME 09.01.2018 11:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Siyah Beyaz Aşk dizisi, 25 Aralık Pazartesi akşamı heyecan, romantizm ve sürprizlerle dolu yepyeni 11. bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Siyah Beyaz Aşk dizisinin bu hafta ekranlara taşınan son bölümünde, Ferhat ile Aslı'nın göz yaşları eşliğinde duygu yüklü vedasına izleyiciler tanıklık etti. Bununla birlikte Namık Emirhan, Aslı'nın tüm gerçekleri bildiğini öğrendi. Öte yandan Cüneyt'in gerçekleştireceği hamle ise Aslı'yı büyük bir tehlikenin içerisine girmesine neden oldu. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Star TV ekranlarına gelen 11. son bölümün hemen ardından merakla beklenen 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM STAR TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Siyah Beyaz Aşk 11.bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

SİYAH BEYAZ AŞK 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı, Ferhat’ın göründüğü gibi bir olmadığını anladı. Onun o karanlık tarafının, acılarını kapatmak için kullanılan bir kalkan olduğunu düşündü. Üstelik her şeyden habersizdir ve bir yalanın içinde yıllarca yaşamaktadır. Aslı, annesi Yeter’in nasıl böyle bir şeyi Ferhat’tan sakladığını sorgulamaya başladı.

Ferhat ise Aslı’nın kendisini değiştirmeye çalıştığını düşündü. Bu değişimden hoşnut olmayan Ferhat, anlamadığı bir şekilde Aslı’ya karşı koyamadığını fark etti. Kalbi ve aklı arasında gidip gelen Ferhat, bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Yeter ise Aslı’nın her şeyi öğrendiğini Namık Emirhan’a haber verdi. Ferhat’ın öğrenmemesi için her şeyi yapmaya hazır olan ikili, yeni bir plan yaptılar Aslı’nın gelişiyle her şeyin daha da kötüye gittiğini düşünen Namık, Aslı’yı ortadan kaldırmanın yolunu aradı. Ferhat’a daha önce de çiftlikteki evde öldürülmesi gerektiğini söyleyen Namık, bu sefer kendi harekete geçti. Namık Emirhan, herkesin sırlarının olduğunu savundu ve Aslı’nın sırlarını ortaya çıkarmak için hamle yapacağını belirtti. Yeter ise, Aslı’ya bir şey olması durumunda Ferhat’ın bunun peşine düşeceğin biliyordu.

YORUMLAR 1
  • ayso 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyah beyaz ask cok it I bir dizi cok seveiyurom
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı