Fi Çi 6. yeni bölüm Puhu TV! Fragman ve ön izleme yayınlandı

Dijital platformun en popüler dizisi olan Fi 2.yeni sezon Çi'nin geçen hafta verdiği kısa bir aradan sonra 6. yeni bölümüyle bu hafta Puhu TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte reyting rekorları kıran Fi Çi dizisinin fragmanı ve ön izlemesi de Puhu TV ve dizinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı.

Fi Çi 6. yeni bölüm Puhu TV! Fragman ve ön izleme yayınlandı
Fi Çi 6. yeni bölüm Puhu TV! Fragman ve ön izleme yayınlandı
GİRİŞ 30.12.2017 14:08 GÜNCELLEME 30.12.2017 14:08

Geçtiğimiz haftalarda Fi yeni sezon Çi dizisinin 6. yeni bölümünün izleyicilerle buluşması bekleniyordu ancak dizinin resmi sosyal medya hesapları kanalıyla dizinin 6. yeni bölümünün yayınlanmayacağı duyurularak takipçilerini büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak Fi 2.yeni sezon Çi dizisi 6. yeni bölümüyle bu hafta kaldığı yerden tüm hızıyla devam edecek. Çi dizisinin 6. yeni bölümü bu akşam saat 21:00'da Puhu TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Bununla birlikte Çi dizisinin 6. yeni bölümünün yayınlanmasından kısa bir zaman önce de bomba gibi fragman ve ön izlemesi de yayınlandı. İşte, Fi yeni sezon Çi dizisinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

Fİ Çİ 6.YENİ BÖLÜM FRAGMAN VE ÖN İZLEME PUHU TV ÜZERİNDEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

çi

Fİ Çİ 6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fİ 2.yeni sezon Çi, 6.yeni bölümüyle 27 Aralık Çarşamba günü saat 21:00'da Puhu TV ekranlarında yayınlanacak.

Fİ Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına varır. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.

çi

Fİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen.. Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Çok satan Fi - Çi - Pi üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi sadece puhutv'de.

çi

Fİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Can Manay (Ozan Güven)

Deniz (Mehmet Günsür)

Duru (Serenay Sarıkaya)

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç)

Bilge (Büşra Develi)

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant)

Eti (Tülay Günal Çimenser)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor