Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlandI! Filiz Cemil'le evlenecek mi?

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye, 28 Aralık Perşembe akşamı izleyicisiyle buluştu. Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan heyecan, gerilim ve duygu yüklü 16. bölümün hemen ardından 17. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Bizim Hikaye dizisinin son bölümü ve 17. bölüm fragmanı hakkında merak edilen tüm gelişmeler...

Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlandI! Filiz Cemil'le evlenecek mi?
Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlandI! Filiz Cemil'le evlenecek mi?
GİRİŞ 12.01.2018 08:35 GÜNCELLEME 12.01.2018 08:36

Bizim Hikaye dizisinin bu hafta Fox TV ekranlarına taşınan 16. yeni bölümünde; Filiz kardeşlerini geri alabilmek için canla başla mücadele etti. Hayatını adadığı kardeşlerini geri alabilmek noktasında kararlılık göstererek kendine tam zamanlı sigortalı bir iş buldu, fakat bunu yine Barış'ın gizli yardımları sayesinde yapabildi. Bununla birlikte, Filiz kardeşlerini geri alabilmek adına elinden gelen ne varsa yaptı ve bunun için Cemil'le nişanlanmayı bile göze aldı, Filiz'in Cemil'le nişanlandığını göre Barış'ın ise dünyası başına yıkıldı. Bizim Hikaye dizisinin yayınlanan 16. son bölüm sonrasında 17. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı sabırsızlıkla merak ediliyor. Bizim Hikaye dizisinin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

BİZİM HİKAYE 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder.

Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi görünmemektedir.

Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır?

Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir.

Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar