Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan dizisi Kanatsız Kuşlar, 28. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına geçti. Kanatsız Kuşlar dizisinin soluk soluğa izlendiği 28. yeni bölümüyle izlendiği 28. bölüm sonrasında 29. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak edilerek sorgulamalara başlandı. Kanatsız Kuşlar merakla beklenen 29. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Kanatsız Kuşlar 28. son bölüm ATV giriş sayfası!

Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?
Kanatsız Kuşlar 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 01.01.2018 11:09 GÜNCELLEME 01.01.2018 11:09

Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanatsız Kuşlar dizisinin, ATV ekranlarında nefes kesen 28. bölümü 28 Aralık Perşembe akşamı yayınlandı. Kanatsız Kuşlar dizisinin bu haftaki ekranlara taşınan son bölümünde; Muzaffer, Nefise'yle aralarını düzeltmek ve eskisi gibi olmak için onun gönlünü yeniden kazanmak adına çaba gösterecektir. Bununla birlikte Zeynep, Ahmet'in gerçeği itiraf etmesini sağlamak için son derece tehlikeli bir hamlede bulundu. Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen 28. bölümün hemen ardından 29. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı sabırsızlıkla merak ediliyor. Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Öte yandan, Kanatsız Kuşlar dizisinin 29. yeni bölüm tarihi 11 Ocak Perşembe olarak ertelendi.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

KANATSIZ KUŞLAR 29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar dizisi, 29. yeni bölümüyle 11 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

İŞTE, KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİNİN 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ahmet'in gerçeği itiraf etmesini sağlamak için Zeynep'in yaptığı hamle, şok edici bir şekilde sonuçlanır. Muzaffer ise Nefise ile arasını düzeltebilmenin bir yolunu aramaktadır. Mert'in desteğiyle Nefise ile Aysun'u yemeğe çağırır. Bu yemek sırasında Nefise'ye özel bir teklifte bulunur. Tuba, evden gönderilmek üzeredir artık.

Acilen yeni bir plan yapması gerektiğini düşünürken beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Onur, Zeynep'e tavır gösterdiği için pişmandır. Bunun üzerine, bir de sevdiği kızın başına gelen talihsizliği öğrenince bunun hesabını sormak üzere harekete geçer.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!