Bizim Hikaye 17. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Fox TV ekranlarının başarılı ve adından söz ettiren projelerinden biri olan Bizim Hikaye dizisi, 17. yeni bölümü, 4 Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olmayacak. Peki, Bizim Hikaye dizisinin 17. yeni bölümü neden bu hafta yayınlanmayacak? Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm yayın tarihi ne zaman? İşte, tüm detaylar...

Bizim Hikaye 17. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Bizim Hikaye 17. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 03.01.2018 17:05 GÜNCELLEME 03.01.2018 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarının her hafta ayrı bir heyecana sahne olan Bizim Hikaye dizisinin, 4 Ocak 2018 Perşembe tarihli yayın akışında 17. yeni bölümünün bu hafta ekranlarda yer almayacağı görünüyor. Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünün bu hafta Fox TV ekranlarında olmayacağının belirtilmesinin hemen ardından yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ve Bizim Hikaye dizisinin 17. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Bizim Hikaye dizisinin 17. yeni bölümü neden bu hafta yayınlanmayacak? Bizim Hikaye dizisinin heyecanla beklenen 17. yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Bizim Hikaye'nin 17. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Bizim Hikaye dizisine ilişkin ilgili en yeni gelişmeler ve dizinin yayın akışı...

BİZİM HİKAYE 17. YENİ BÖLÜM NEDEN BU HAFTA YAYINLANMAYACAK?

Bizim Hikaye bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 11 Ocak Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak.

BİZİM HİKAYE 17. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye dizisinin 17. yeni bölümü 11 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

BİZİM HİKAYE 17. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder.

Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.

Çocukların alındığını son anda öğrenen Barış mahalleye döner ve Filiz’e yardım etmek ister. Ne var ki Filiz neden gittiğini bir türlü anlatamayan Barış’ı kolay affedecek gibi görünmemektedir.

Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır?

Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir.

Hikmet ise kardeşlerine sahip çıkmaya çalışırken bir yandan da hayatına yeni giren Muazzez’le yakınlaşır.

YORUMLAR 3
  • necat türkozan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu akşam bizim hikaye dizisi niçin yok bir açıklama yaparmısınız lütfen
    Cevapla
  • melike ozkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ve açıktı☺teşeküler
    Cevapla
  • melike 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ve açıktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor