Aşk ve Mavi 48. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk ve Mavi'nin 48. yeni bölümü, 4 Ocak Perşembe yani bu akşam ekranlarda olmayacak. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin 48. yeni bölümü bu hafta neden yayınlanmayacak? Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm tarihi ne zaman? İşte, tüm detaylar...

Aşk ve Mavi 48. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Aşk ve Mavi 48. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 12.01.2018 08:51 GÜNCELLEME 12.01.2018 08:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her perşembe ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Aşk ve Mavi dizisinin, 4 Ocak 2018 Perşembe tarihli yayın akışında 48. yeni bölümünün bu hafta ekranlarda yer almayacağı görünüyor. Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölümünün bu hafta ATV ekranlarında olmayacağının belirtilmesinin hemen ardından yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ve Aşk ve Mavi dizisinin 48. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Aşk ve Mavi dizisinin 48. yeni bölümü neden bu hafta yayınlanmayacak? Aşk ve Mavi dizisinin heyecanla beklenen 48. yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Aşk ve Mavi’nin 48. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Aşk ve Mavi dizisine ilişkin tüm detaylar...

AŞK VE MAVİ 48. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Aşk ve Mavi bu akşam 48. yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 11 Ocak Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak.

AŞK VE MAVİ 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

AŞK VE MAVİ 48. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aşk ve Mavi dizisinin 48. yeni bölümü 11 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi ve Ali, konaktan ayrılarak kendilerine yeni bir hayat kurmaya karar verirler. Mavi, Hasibe'yi de yanlarına alır. Refika bu duruma çok bozulsa da, Hasibe'nin Mavi ve Ali'nin yanında yaşamasına karşı koyamaz.

Faysal, Pembe'nin de yardımıyla Göreçkiler'i bitirecek planın son aşamasına gelmiştir. Ali, başlarına geleceklerden habersiz, Faysal'a bilgi uçuran kişiyi bulmaya çalışmaktadır.

YORUMLAR 1
  • Ayvaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Perşembe değil Cuma günleri yayınlanıyor, yeni bölüm 12 Ocak Cuma günü.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü