Savaşçı 27. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Fox TV ekranlarının yayınlanan her bölümüyle soluk soluğa izlenen dizisi Savaşçı'nın 27. yeni bölümü, 7 Ocak Pazar yani bu hafta ekranlarda olmayacak. Peki, Savaşçı dizisinin 27. yeni bölümü bu hafta neden yayınlanmayacak? Savaşçı dizisinin yeni bölüm tarihi ne zaman? İşte, tüm detaylar...

Savaşçı 27. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
Savaşçı 27. yeni bölüm bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?
GİRİŞ 13.01.2018 13:37 GÜNCELLEME 13.01.2018 13:38

Fox TV ekranlarının nefes kesen dizisi Savaşçı'nın, 7 Ocak 2018 Pazar tarihli yayın akışında 27. yeni bölümünün bu hafta ekranlarda yer almayacağı görünüyor. Savaşçı dizisinin yeni bölümünün bu hafta Star TV ekranlarında olmayacağının belirtilmesinin hemen ardından yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ve Savaşçı dizisinin 27. yeni bölümünün ne zaman izleyicilerle buluşacağı merak edilerek sorgulanmaya başladı. Peki, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Savaşçı dizisinin 27. yeni bölümü neden bu hafta yayınlanmayacak? Savaşçı dizisinin heyecanla beklenen 27. yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Savaşçı'nın 27. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Savaşçı dizisine ilişkin tüm detaylar...

SAVAŞÇI 27. YENİ BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Savaşçı bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 14 Ocak Pazar günü izleyici karşısına çıkacak.

SAVAŞÇI 27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Savaşçı dizisinin 27. yeni bölümü 14 Ocak Pazar günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

SAVAŞÇI 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz Diyar ve Serdem’i ikna ederek tehlikeli umut yolculuğundan vaz geçirir. Mirat her şeyi öğrenen Deniz’e aşkını itiraf eder ama Deniz’in kafasını toparlamak için zamana ihtiyacı vardır. Ece ve Volkan’ın arkadaşlığı gelişirken, Mustafa Ece’ye anne konusunu tamamen kapattığını söyler. Raşhel Artun’la iletişime geçerek, Mirat’ın hala bekar olduğunu ve dededen kalma evde oturduğunu öğrenir. Zeynep ve Azize’yi taşıyan botun devrildiği ve ölüm haberleri hepsini sarsar.

Mehmet  Cemile’yle evleneceklerini açıklar. Hülya, Nejat ve Mirat dostluğunu bozmak için araya fitne sokar. Alihan Kıbrıs’ta çıkarıldığı mahkemede Deniz ve çocukların  başlarına gelenleri, icra takiplerini öğrenir ve yıkılır. Şebnem’le büyük bir kapışma yaşarlar. Şebnem Alihan’ın kafasını bulandırır. Artun Deniz’le evlenmeyi kafasına iyice koyarken, Deniz ve Mirat Cemile’yi Mehmet’e istemeye giderler. Onca yıldan sonra terk ettikleri erkeklerin karşısına çıkan Zahide ve Raşel, İbrahim ve Mirat’ı alt üst edecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!