Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Merve'den şok hamle!

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla Star TV ekranlarına gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi, 9 Ocak Salı akşamı nefes kesen bir 11. yeni bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Ekranlara taşınan son bölümün ardından dizinin tutkunları Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 12. bölüm fragmanı için sorgulamalara hız kazandırdı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Merve'den şok hamle!
Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Merve'den şok hamle!
GİRİŞ 18.01.2018 11:16 GÜNCELLEME 18.01.2018 11:16

Star TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bu haftaki yayınlanan 11. yeni bölümü soluk soluğa izlendi. Ufak tefek Cinayetler dizisinin ekranlara gelen 11. bölüm sonrasında 12. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler, ''Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde aramalarını sürdürüyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yayınlanan son bölümünde; Serhan’ın tutuklanmasıyla birlikte Sarmaşık cephesinde; Arzu işini, Merve Sarmaşık’ı, Oya Serhan’ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Peki, sabırsızlıkla beklenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 12. yeni bölümünde neler yaşanacak? 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM STAR TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 12. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölümüyle 16 Ocak Salı akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

ufak tefek cinayetler ile ilgili görsel sonucu

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serhan’ın tutuklanması Sarmaşık’ı tepetaklak ediyor. Oya, Merve ve Arzu’nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesiyor. Arzu işini, Merve Sarmaşık’ı, Oya Serhan’ı kaybetmek üzere. Ya kabullenecekler ve sonuçlarına katlanacaklar, ya da bir çare yaratacaklar. Aradıkları çıkış yolunu bulabilecekler mi? Serhan’ın ise eli kolu bağlandı. Çıkış yolu arıyor. Pelin ve Burcu ise, ince hesaplara giriyorlar. Sahipsiz bir Sarmaşık, ikisinin de hoşuna gidiyor. Acaba hesapları tutacak mı?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!