Meryem 24. yeni bölüm fragmanı geldi! Burcu'nun başı büyük belada!

Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan'ın baş rollerini üstlendiği Meryem dizisi, 10 Ocak Çarşamba akşamı soluk soluğa izlenen 23. yeni bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Meryem dizisinin Kanal D ekranlarına taşınan yeni bölümün hemen ardından heyecanla beklenen Meryem 24. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Meryem dizisinin 24. yeni bölümde izleyicileri hangi gelişmeler bekliyor?

Meryem 24. yeni bölüm fragmanı geldi! Burcu'nun başı büyük belada!
Meryem 24. yeni bölüm fragmanı geldi! Burcu'nun başı büyük belada!
GİRİŞ 11.01.2018 15:55 GÜNCELLEME 11.01.2018 15:55

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Meryem'in bu hafta ekranlara gelen 23. yeni bölümü izleyicisini heyecan, gerilim ve sürprizlerle karşıladı. Meryem dizisinin ekranlara gelen 23. bölüm sonrasında 24. bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, ‘’Meryem 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Meryem 24. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde sorgulamalarını hızlandırdı. Meryem dizisinin 24. Bölüm fragmanı da yayınlanan 24. yeni bölümün hemen ardından izleyicisiyle buluştu.

Meryem dizisinin yayınlanan son bölümünde, Oktay, ikinci yaşamı için her şeyi yapmaya hazırdı ve hedefinde Savaş vardı. Üstelik bu defa çok daha tecrübeli ve yaşama aşkı ile doluydu. Meryem dizisinin yayınlanan 24. Yeni bölüm fragmanında ise Burcunun geçmişi yakasını asla bırakmıyor, ve onu büyük bir tehlike bekliyor. Peki, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyicinin ilgi ve beğenisini kazanan Meryem dizisinin 24. Bölümde neler yaşanacak? Meryem dizisinin 24. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 

MERYEM SON BÖLÜM KANAL'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

MERYEM 24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Meryem 24. yeni bölüm 17 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

İŞTE, MERYEM 24. BÖLÜM FRAGMANI...

MERYEM 24. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Berk ve Beliz, Yurdal’ın yerini öğrenmiştir. Burcu ise Güçlü’ye ulaşmaya çalışmaktadır. Savaş’ın babasını sakladığını öğrenen Meryem’in bu duruma canı sıkılsa da Savaş’a güveni tamdır.

Oktay, ikinci yaşamı için her şeyi yapmaya hazırdır ve hedefinde Savaş vardır. Üstelik bu defa çok daha tecrübeli ve yaşama aşkı ile doludur. Derin, annesi Suzan Şahika tarafından ona bakması için görevlendirilmiştir.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Derin, Nurten'le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem'i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin'in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir.

Güçlü'nün Meryem'e olan kırgınlığı Savaş ile arasına mesafe girmesine sebep olmuştur. Güçlü, Burcu'nun eski kocasına dair bulduğu izin peşine düşmüştür ve bu tehlikeli yolda yapayalnızdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...