7 günde rekor kırdı!

Bir haftada 2 milyon 92 bin kişinin izlediği 'Arif V 216' filminin oyuncuları, Türkiye’nin ardından yurt dışında da izleyiciyle buluştu.

7 günde rekor kırdı!
7 günde rekor kırdı!
GİRİŞ 13.01.2018 12:53 GÜNCELLEME 13.01.2018 15:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

'Arif V 216'nın başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Can Yılmaz, Özkan Uğur ve Zafer Algöz, Berlin'de seyirciyle buluştu. Oyuncular, Türkiye’de olduğu gibi Almanya’da da büyük ilgiyle karşılandı. 

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, görüntü yönetmenliğini Jean Paul Seresin’in üstlendiği filmde; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ahu Yağtu, Çağlar Çorumlu, Özge Özberk, Zeynep Kankonde, Tuncay Beyazıt, Sercan Badur, Özgür Emre Yıldırım, Kubilay Aka, Erkan Üçüncü, Can Yılmaz’ın yanı sıra Kerem Alışık, Mert Fırat, Şükrü Özyıldız, Farah Zeynep Abdullah, Kamil Güler, Tuba Ünsal, Mustafa Sandal, Mariya Anatasiyeva, Murat Cüreklibatur ve Türk Sineması’nın efsane ismi Ediz Hun rol alıyor. 

Vizyona girdiği 5 Ocak'tan bu yana kapalı gişe oynayan, ilk 3 gün rakamı ile 'ocak ayı açılış rekoru' kıran 'Arif V 216'yı bir hafta içerisinde 2 milyon 92 bin kişi (27.3 milyon TL hasılat) seyretti.

YORUMLAR 5
  • yavuz selim 6 yıl önce Şikayet Et
    gora komikti, ondan sonraki tüm filmleri berbattı ama yine de çok izlendiler, insanlar bir garip, aynı hatayı tekrar tekrar tekrar etmenin manası yok,
    Cevapla
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    Basit film...
    Cevapla
  • Savas 6 yıl önce Şikayet Et
    Paraya bak be biri ekmek parasi bulamabilmek icin copten kagit toplar digeride sadece iki saatligine 30 ekmek parasi harcar . Vay adalet vay
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    ben giddim filim çok vasat zaman kaybından başka bir şey degil aman ha aman diyim 1 defa degil 1000 defa düşünün derim
    Cevapla
  • halıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kişinin programları filmleri çok anlamsız geliyor bana. zaman kaybı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri