Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Savaşçı son bölüm Fox TV!

Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı'nın bu hafta ekranlara gelen son bölümünde heyecan ve gerilim seviyesi hat safhadaydı. Savaşçı son bölümün ekranlara taşınmasının ardından yeni bölüm fragmanı için tüm hızıyla sorgulamalara başlandı. İşte, sabırsızlıkla beklenen Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Savaşçı son bölüm Fox TV!
Savaşçı 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Savaşçı son bölüm Fox TV!
GİRİŞ 17.01.2018 13:27 GÜNCELLEME 17.01.2018 13:27

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla her pazar akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Savaşçı dizisinin bu hafta 28. bölümü yayınlandı. Savaşçı dizisinin 14 Ocak Pazar akşamı ekranlara taşınan son bölümünde; Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi'yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurularak ağır yaralanması damgasını vurdu. Savaşçı dizisinin ekranlara gelen 27. bölüm sonrasında 28. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler, ''Savaşçı 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Savaşçı 28. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde aramalarını sürdürüyor. Savaşçı dizisinin 28. bölümün hemen sonrasında yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Savaşçı dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Albay Kopuz'un, ''Kılıç Timi bir silahtır, ve komutanı tetiği çekmeden o silah ateş etmez'' şeklinde vurucu sözlere yer verdiği görülüyor. Peki, Savaşçı 28. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili en yeni gelişmeler...

SAVAŞÇI 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

SAVAŞÇI 28. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Savaşçı 28. yeni bölümüyle 21 Ocak Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı’da olaylar hız kesmiyor!

Çiğdem Teğmen, Kılıç Timi’yle birlikte çıktığı sınır ötesi operasyonda vurulmuş ve ağır yaralıdır. Haberi alan Albay Kopuz ve General Kutalmış karargahın bütün olanaklarını seferber ederken Yüzbaşı Kağan bunun intikamını almaya kararlıdır.

Bu arada Kırlangıç Paşa’nın Pia’yla ilgili şüphelerinde diretmesi Albay’la aralarında gerilime sebep olur. Ancak Pia’nın beklenmedik hamlesi Kırlangıç Paşa’nın kuşkularını daha da güçlendirir.

Diğer tarafta ise Temo’yu ele geçirmek için büyük bir fırsat yakalayan Kopuz Albay Kılıç Timi’ni harekete geçirirken, Temo şeytani planlarına bir yenisini daha ekler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...