Bizim Hikaye 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Fox TV!

Fox TV ekranlarının iddialı projelerinden olan Bizim Hikaye dizisi, bu hafta ekranlara taşınan 19. bölümü izleyiciler tarafından soluk soluğa izlendi. Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Bizim Hikaye dizisinin 18. bölümün hemen sonrasında izleyiciler yeni bölüm fragmanı için geri sayıma başladı. Peki, heyecanla beklenen Bizim Hikaye 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Fox TV!
Bizim Hikaye 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Fox TV!
GİRİŞ 25.01.2018 10:15 GÜNCELLEME 26.01.2018 15:14

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Bizim Hikaye, 19. bölümüyle 18 Ocak Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Bizim Hikaye dizisinin bu hafta ekranlara gelen sürpriz ve heyecan dolu son bölümünde, Barış Filiz'i düğünden kaçırarak aşkına sahip çıkmak, onu birdaha hiç bırakmamak ve bütün zorlukların üstesinden birlikte gelmek istemektedir. Ancak bu Barış cephesinde hiç de kolay olmayacaktır, çünkü Filiz eve geri dönmek ve Cemil'le evli kalarak kardeşlerini yurttan kurtarabilmek için inat etmektedir. Barış'ı düğüne çağırıp Filiz'i düğünde kaçırmasına yardımcı olan Fikret ve Kiraz ise bu sırrı herkesten saklamaktadır. Öte yandan diziye, Filiz'in annesi Şükran'ın eve yeniden geri dönmesi yayınlanan son bölüme damgasını vurdu. Şükran eve döndüğünde çocuklarının yurda alındığını öğrenmesiyle birlikte harekete geçer ve ailesini bir arada tutabilmek için avukat tutup mahkemeye çıkarlar. Hakim, bu mahkeme sonrasında Elibol ailesinde sevindirici gelişmeler yaşanarak çocukları Şükran'a tekrar geri verirler. 

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme!

Bizim Hikaye dizisinin ekranlara gelen 18. bölüm sonrasında 19. bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, ‘’Bizim Hikaye 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Bizim Hikaye 19. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde aramalarını sürdürüyor. Peki, sabırsızlıkla beklenen Bizim Hikaye dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisinin 19. yeni bölümünde neler yaşanacak?

BİZİM HİKAYE 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bizim Hikaye dizisinin 19. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

BİZİM HİKAYE 19. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye 19. yeni bölümüyle 25 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış’ın Filiz’i düğünden kaçırması herkese şok etkisi yapmıştır. Barış’ı düğüne çağıran Fikret ve Kiraz ise şimdilik sırlarını gizlemektedir. Fakat Barış’a yardım eden sadece onlar değildir. Öfkeden deliye dönen Cemil tüm imkanlarını kullanarak her yerde Filiz ve Barış’ı aramaktadır. Filiz’i zorla alıkoyduğuna inandığı Barış’ı hapse atmak isteyen Cemil bir yandan da annesiyle sorunlar yaşamaktadır. En başından beri evliliği içine sindiremeyen annesi, haklı çıktığını ve Filiz’in peşini bırakmasını yinelerken; Cemil’in tek derdi karısını geri almaktır.

Çocukların akıbeti mahalleye geri dönen beklenmedik bir isimle değişir: Şükran geri dönmüştür ve ailesini bir araya getirmeye kararlıdır. Önce Fikri’yi ardından çocukları eve geri döndürmek için elinden geleni yapar. Şimdiye kadar sorumsuzluğuyla bilinen Şükran aileyi bir araya getirebilecek midir?

Fikri’nin hastalığı ise git gide daha ciddileşmektedir. Fakat Fikri görmezden gelmeye devam eder. Şükran’ın gelişiyle Fikri’nin de hayatında köklü değişiklikler olacak gibi görünmektedir.

Hikmet’in Muzi ile olan ilişkisi yurda gelen davetsiz bir misafirle değişir. Bu ziyaret, kafası karışan Hikmet’in başını derde sokacak gibidir.

Barış’ın dağ evine kaçırdığı Filiz bir an önce eve dönmek ister. Fakat Barış onu kolay bırakacak gibi görünmemektedir. Barış Filiz’e olan aşkının ne kadar büyük olduğuna Filiz’i ikna etmeye çalışır. Filiz Barış’a olan öfkesinden sıyrılıp kalbini dinleyebilecek midir?