Kanatsız Kuşlar 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm ATV!

ATV ekranlarının her hafta bambaşka sürprizlere ve heyecana sahne olan dizisi Kanatsız Kuşlar'ın 30. bölümü 18 Ocak Perşembe akşamı izleyicisiyle buluştu. Kanatsız Kuşlar dizisinin nefes kesen bir son bölüme imza atmasının hemen ardından yeni bölüm fragmanı da izleyicisinin karşısına geçti. İşte, sabırsızlıkla beklenen Kanatsız Kuşlar 31. bölüm fragmanı...

Kanatsız Kuşlar 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm ATV!
Kanatsız Kuşlar 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm ATV!
GİRİŞ 19.01.2018 16:08 GÜNCELLEME 19.01.2018 16:08

Kanatsız Kuşlar dizisinin bu hafta ATV ekranlarına taşınan 30. bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşandı. Kanatsız Kuşlar dizisinin bu hafta heyecan seviyesinin en üst seviyeye tırmandığı son bölümünde; Kemal, Nefise'ye onu uzun zamandan beri tanıdığını itiraf eder. Nefise, içinden ''Allahım, acaba hakkımızda ne biliyor, bizi ne kadar tanıyor bu adam?'' şeklinde dehşete sürüklenir. Nefise bu itiraf karşısında kendilerini bir türlü nereden tanıdığına anlam veremezken Kemal, ''Ben sana dair çok şey hatırlıyorum'' der ve cümlelerine ''Salih çok tehlikeli adamdı, kirli işlerle bulaşmıştı, başına bir sürü bela gelmişti'' diye devam eder. Ve Nefise'nin, Kemal'in tüm gizli gerçekleri bildiğini düşünerek, duydukları karşısında olduğu yere bayılması; Muzaffer'in de o esnada Nefise'nin yardımına koşması yayınlanan son bölüme damgasını vurdu.

Kanatsız Kuşlar dizisinin ekranlara gelen 30. bölüm sonrasında 31. bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, ‘’Kanatsız Kuşlar 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Kanatsız Kuşlar 31. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde aramalarını sürdürüyor. Peki, sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanatsız Kuşlar dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kanatsız Kuşlar dizisinin 31. yeni bölümünde neler yaşanacak? 

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

kanatsız kuşlar 30. bölüm ile ilgili görsel sonucu

İŞTE, KANATSIZ KUŞLAR 31. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

KANATSIZ KUŞLAR 31. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar, 31. yeni bölümüyle 25 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Nefise'ye onu daha önceden tanıdığını söylemiştir. Nefise bu durum karşısında ne yapacağını bilemez. Endişe ve panikle kendinden geçince, oteldeki Muzaffer duruma müdahale eder. Muzaffer, karısıyla Kemal arasındaki bağlantıyı merak etmeye başlar. Nefise ise Kemal tarafından sırrının ne kadarının bilindiğini merak etmektedir. Emre'ye Muzaffer'in evinde yaşama teklifine karşılık hiç beklemediği bir teklif de Kemal'den gelir.

Öte yandan Nefise, Kemal'in yanında daha fazla çalışmasını istemeyerek işten çıkması için Emre'ye baskı uygulamaya başlar. Talat'ın kurduğu oyun sonucunda Cemre, Ahmet'in Kartal Kara olduğuna inanmaya başlamıştır. Kartal'ın (Ahmet), Cemre'nin çevresinde dolaşmasından endişe duyan Zeynep, kız kardeşine sert bir uyarıda bulunur. Ancak bu uyarı beklediği gibi karşılık görmeyecektir. Onur ile Zeynep, ailelerine evleneceklerini açıklamışlardır. Tuba ise beklemediği bir anda, hiç ummadığı bir şekilde Muzaffer tarafından villadan gönderilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!