Fİ Çİ 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Duru'yu bekleyen son ne olacak?

Puhu TV ekranlarında izleyicilerin uzun bir süre etkisinden çıkamayacağı Fi yeni sezon Çİ 7. bölümüyle 19 Ocak Cuma akşamı yayınlandı. Fİ Çİ sürpriz, gerilim ve heyecanla dolu son bölümün hemen ardından izleyicilerin yeni bölüm fragmanı için sabırsızlık içerisinde bekleyişi başladı. İşte, Fİ Çİ 8. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fİ Çİ 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Duru'yu bekleyen son ne olacak?
Fİ Çİ 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Duru'yu bekleyen son ne olacak?
GİRİŞ 02.02.2018 22:43 GÜNCELLEME 02.02.2018 22:44

Dijital platform olan Puhu TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Fİ Çİ 7. bölümüyle, 19 Ocak Cuma akşamı izleyicisinin karşısına geçerek soluk soluğa izlendi. Geçtiğimiz günlerde 100 milyon izlenme sayısı başarısı elde eden Fi 2. yeni sezon Çi dizisinin bu hafta yayınlanan 7. bölüm izleyicisini şok üstüne şok gelişmelerle karşıladı. Eti, Can'a en sonunda ''Sana kim olduğunu hatırlatmanın vakti geldi!'' diyerek tüm acı geçmişini kendisine en çıplak haliyle gözleri önüne serer. Eti, gözü dönmüş ve kendini kaybetmiş Can'a, ''Sen bir hiçtin, seni ben var ettim!'' diyerek onu kurtarabilmek adına kontrolü eline almaya çalışır. Ancak Can artık raydan tamamen çıkmıştır ve tüm bu gelişmelerin sonrasında hazin bir son gerçekleşir: Eti kendini jiletleyerek intihar etmiştir...

Fİ Çİ SON BÖLÜM PUHU TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

 

 

Fİ Çİ dizisinin ekranlara gelen 7. bölüm sonrasında 8.. bölüm fragmanını merakla bekleyen izleyiciler, ''Fİ Çİ 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Fİ Çİ 8. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde sorgulamalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Peki, sabırsızlıkla beklenen Fİ 2. Yeni sezon Çi dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi Çİ dizisinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacak?Çİ

Fİ Çİ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant ve Tülay Günal'ın üstlendiği Fi Çi 8. bölüm fragmanı için geri sayım başladı! İşte, Fi 2. yeni sezon Çi 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fİ Çİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fi Çi dizisinin son bölümünde; Duru, Deniz'le yaşadığı yakınlaşma sonrasında hayatında köklü değişikliklere gider. Duru aslında, hem Deniz'den hem de Can'dan uzak durması gerektiği kararını alır. Öte yandan Duru ile Deniz yakınlaşmasını gören Bilge ise, gördüğü bu gerçekleri önce Eti'ye söyler, sonrasında ise Duru'nun yüzüne çarpar. Ancak Eti; Duru'nun Deniz'le yakınlaştığını Can'ın akıl almaz kötülükler yapacağını kestirdiği için bilmesini istememektedir ve bu konuda Bilge'yi özellikle uyarmaktadır. Diğer yandan Özge ise Duru'nun bulunduğu yere giderek ondan uzaklaşması ve hatta kaçması gerektiğini söylemiştir. Bunun ardından Duru, zaten Can'ın da kendisine uygun olmadığını bizzat gördüğü için boşanma kararı aldığı açıklamıştır. Ancak Can, Duru'ya olan derin tutkusundan bu kararı aldığını duymamış varsayarak kesin bir şekilde reddetmiştir. Can, Duru'dan duyduğu bu sözler sonrasında elbette ki soluğu Eti'nin evinde alarak onun üstüne yürümeye başlamıştır. Eti ise kendini lavaboya kilitleyerek intihar etmeden hemen önce Duru'nun kendisini aldattığı gerçeğini itiraf etmiştir. Eti, bu itiraf sonrasında kendini jiletleyerek intihar etmiştir. Eti'yi kanlar içerisinde gören Can ise derinden sarsılmıştır. Tüm bu gelişmeler sonrasında Can, hızlı adımlarla evine giderken karşısında valizleriyle birlikte kaçmak üzere olan Duru'yu görmüştür. Peki, Duru'yu bekleyen son ne olacak?

duru