Fİ Çİ kesin final tarihi belli oldu! Fİ Çİ ne zaman Puhu TV'ye veda ediyor?

Dijital platform olan Puhu TV ekranlarının yüksek izlenme oranlarına sahip dizisi Fİ 2. yeni sezon Çİ dizisinin kesin final yapacağı tarihi duyuruldu. Puhu TV, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Çi dizisinin ne zaman final yapacağını açıkladı. Peki, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyici kitlesinin yoğun bir şekilde ilgi ve beğenisini kazanan Fİ Çİ ne zaman final yapıyor? İşte, Fİ Çİ kesin final tarihi...

Fİ Çİ kesin final tarihi belli oldu! Fİ Çİ ne zaman Puhu TV'ye veda ediyor?
Fİ Çİ kesin final tarihi belli oldu! Fİ Çİ ne zaman Puhu TV'ye veda ediyor?
GİRİŞ 23.01.2018 22:18 GÜNCELLEME 23.01.2018 22:18

Her hafta Puhu TV ekranlarında sürpriz, heyecan, romantizm ve gerilimle dolu yeni bölümlerle izleyicisinin karşısına geçen Fi yeni sezon Çi dizisi ile ilgili dizinin tutkunlarına üzücü bir haber geldi. Son zamanlarda Çi dizisinin yakın bir tarihte final yapacağı iddiası konuşuluyordu ancak yeni bir gelişmeyle Çİ dizisinin kesin final yapacağı tarih bilgisi belli oldu. Puhu TV'den Fi yeni sezon Çi'nin ne zaman biteceği ile ilgili resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklama gerçekleştirildi. Fİ Çİ dizinin yakından takip eden izleyici kitlesi, ''Fİ Çİ ne zaman bitiyor, Fİ Çİ ne zaman final yapıyor, Fİ Çİ kesin final tarihi ne zaman?'' şeklinde büyük bir merakla öğrenmek istedikleri sorulara yanıt aramak üzere tüm hızıyla sorgulamalara başladı. 

Fİ Çİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Azra Kohen'in, Fi Çi ve Pi üçlemesinden uyarlanan Fi 2. sezonda Çi formatıyla yayın hayatına devam eden dizinin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları aracılığıyla Puhu TV ekranlarına veda edeceği tarihin bilgisi paylaşıldı. Puhu TV tarafından izleyici kitlesinin heyecanlı bekleyiş içerisinde olduğu Fİ Çİ dizisinin kesin final tarihi ile ilgili olarak, son 3 bölüm kaldığını ifade etti. Fİ Çİ dizisi 3 bölüm sonra yayın hayatına son verecek. 

çi ile ilgili görsel sonucu

İŞTE, PUHU TV'NİN Fİ Çİ DİZİSİYLE İLGİLİ FİNAL AÇIKLAMASI!

Sır perdesi kalkıyor, gerçekler ortaya çıkıyor. Geri sayım başlasın! #finaledoğru son 3 bölüm!

puhu tv ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı