Aşk ve Mavi 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Pembe'nin korkunç planı...

ATV ekranlarının her hafta bambaşka sürprizlere sahne olan dizisi Aşk ve Mavi, 49. bölümüyle 19 Ocak Cuma akşamı izleyicisinin karşısına geçti. İzleyici kitlesi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizi Aşk ve Mavi'nin ekranlara taşınan son bölümün sonrasında sabırsızlıkla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Aşk ve Mavi 50. bölüm fragmanı...

Aşk ve Mavi 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Pembe'nin korkunç planı...
Aşk ve Mavi 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Pembe'nin korkunç planı...
GİRİŞ 23.01.2018 22:17 GÜNCELLEME 23.01.2018 22:17

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle her cuma akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi Aşk Mavi, bu hafta yayınlanan 49. bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. Aşk ve Mavi dizisinin ATV ekranlarına gelen son bölümünde, şok üstüne şok gelişmeler yaşanarak izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Pembe'nin tüm foyası ortaya çıktı ve bunu öğrenen Göreçkiler neye uğradığını şaşırdılar. Tüm bu yaşanan gelişmelerin sonrasında Ali'nin annesi fenalaşarak baygınlık geçirdi. Aşk ve Mavi dizisinin yayınlanan 49. yeni bölümün hemen sonrasında izleyiciler heyecanla bir sonraki bölümde ne olacağını öğrenmek için. ''Aşk ve Mavi 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Aşk ve Mavi dizisinin 50. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Aşk ve Mavi 50. yeni bölümde neler yaşanacak?'' şeklinde hız kesmeden sorgulamalarını sürdürüyor. ATV ekranlarının iddialı projeleri arasında yer alan Aşk ve Mavi dizisinin 50. Bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili izleyicileri yakından ilgilendirecek en son gelişmeler...

İŞTE, AŞK VE MAVİ 50. BÖLÜM FRAGMANI...

AŞK VE MAVİ 50. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aşk ve Mavi 50. bölümüyle 26 Ocak Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

aşk ve mavi ile ilgili görsel sonucu

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pembe eline geçen fırsatı değerlendirmek ister. Konağa Mavi, Hasibe ve Ali gibi isimleri toplayarak herkesin eşyalarını alarak konaktan ayrılmasını söyler. Duydukları karşısında büyük bir şok yaşayan Hasibe ve Mavi gözyaşları içerisinde kalır. Eşyaların çatıdan atılarak parçalanmasının ardındansa Ali’nin annesi baygınlık geçirir. Annesinin fenalaştığını gören Ali, haykırarak kendisine gelmesini ister. Ali ve Mavi başlarına gelen olay sonrası şaşkınlığı atlatmak için büyük çaba verirler. Mavi’nin Hasibe ile tartışmasının ardındansa ikili arasındaki ipler tamamen kopma noktasına gelir.

Göreçkiler, Faysal'a yardım eden kişinin Pembe olduğunu öğrenirler. Herkes büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Hasibe'nin de her şeyden haberi olduğunu öğrenen Mavi, kız kardeşine ve annesine büyük bir öfke duyar.

Göreçkiler, beş parasız sokakta kalmışlardır. Birgül'ün yardımıyla bir gecekonduya taşınırlar. Göreçkiler, yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışırken, Pembe, konakta Göreçkiler'e ait ne var ne yoksa sokağa atar.Refika, kendisi için çok kıymetli bir eşyasını almaya gittiğinde Pembe korkunç bir şey yapar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor