Bizim Hikaye 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Fox TV!

Fox TV ekranlarının başarılı ve iddialı projelerinden olan Bizim Hikaye 19. bölümüyle izleyici kitlesine heyecan, gerilim ve sürprizlerle dolu dakikalar yaşattı. Her bölümü izleyicisinden tam not olan Bizim Hikaye 19. son bölümün hemen ardından, Bizim Hikaye 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bizim Hikaye 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Fox TV!
Bizim Hikaye 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm Fox TV!
GİRİŞ 01.02.2018 15:43 GÜNCELLEME 01.02.2018 15:43

Sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Bizim Hikaye 19. bölümü 25 Ocak Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Bizim Hikaye 19. son bölümü ile yine dizinin tutkunları tarafından soluk soluğa izlendiği Bizim Hikaye 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye dizisinin ekranlara taşınan son bölümünde; Barış'ın Filiz'i dağ evine kaçırdıktan sonraki mutlulukları, Cemil'in onları bulmasıyla yerle bir olur. Filiz, zar zor Cemil'le birlikte mahalleye geri döner, ancak Filiz'i bekleyen büyük bir sürpriz vardır: Annesini eve tekrar geri dönmüştür ve kardeşlerini de çocuk esirgeme yurdundan kurtarmıştır. Barış ise tüm bu gelişmeler sonrasında mahallede Filiz için temelli kalmaya ve Filiz'i canla başla ikna çalışmalarına devam eder. Öte yandan Tufan'ın geçmişi yüzünden başı büyük bir belaya girmektedir, Tufan'la birlikte bu belaya Barış da karışır ve silahlar patlar. İşte, akıllarda o yanıt bekleyen soru; kim vuruldu? İşte, Bizim Hikaye 20. yeni bölüm fragmanına ve Bizim Hikaye 19. son bölümüne haber7.com'dan erişebilirisiniz.

BİZİM HİKAYE 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Bizim Hikaye dizisinin Fox TV ekranlarına gelen 19. bölümün hemen sonrasında, 20. yeni bölüm fragmanı için araştırmalara başlandı. Bizim Hikaye 19. bölümün sonrasında Bizim Hikaye 20. bölümünde neler yaşanacağını sabırsızlıkla merak ediyor. Bizim Hikaye 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

bizim hikaye

BİZİM HİKAYE 20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye 20. yeni bölümüyle 1 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış ve Filiz’in geçici mutlulukları Cemil’in gelişiyle yerle bir olmuştur. Filiz istemeyerek de olsa Cemil’le birlikte mahalleye dönmek zorunda kalır. Filiz eve döndüğünde bir sürprizle karşılaşır; annesi artık eve dönmüştür ve gitmeye de niyetli değildir. Üstelik çocuklar da evdedir. Filiz çocukların dönüşüne sevinir fakat bir yandan da uzun zamandır ortalıkta olmayan annelerine çok kızgındır.

Barış ise mahallede kalarak Filiz’i ikna etme çabalarına devam eder. Mahalleye yerleştiğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini kanıtlamak için farklı bir yol seçer. Bu durum Fikret ve Kiraz’ı mutlu ederken Filiz’in kafasını karıştırır. Cemil ise Barış’ın bu son hamlesiyle öfkeden deliye dönmüştür.

Tülay Ceylan’ı evlat edinme konusunu Tufan’a açmaya çalışır fakat geçmişiyle ilgili bir sorundan dolayı başı dertte olan Tufan’ın aklı Tülay’da değildir. Tufan bu beklenmedik sorunu çözmek için kimden yardım isteyecektir? Şükran ise evin annesi olduğunu herkese göstermekte kararlıdır. Bu zamana kadar ev ve çocuklarla ilgili Filiz’in üstlendiği sorumlulukları üstlenmeye çalışır ve bu yüzden Filiz ve Şükran arasında tartışmalar yaşanır. Şükran kendisinin davranışlarını samimi bulmayan Filiz’i ve annelerinin dönüşüyle afallayan çocuklarını ikna edebilecek midir?

Hikmet’in başı Esra’nın sakladığı mektup yüzünden derttedir. Bir yandan Asım’ın Esra’ya zarar vermesini engellerken bir yandan da mektubu yazanın kendisi olduğunu gizleyebilecek midir? Rahmet ve Müjde ise gündelik işlerle biraz para kazanarak kendi ayakları üzerinden durmaya çalışmaktadır fakat onların işi de pek kolay değildir.