Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm ATV!

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ATV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi olmayı başaran Kanatsız Kuşlar 31. bölümü izleyicisiyle buluştu. Kanatsız Kuşlar 31. son bölümün sonrasında Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. İşte, Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı!

Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm ATV!
Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm ATV!
GİRİŞ 27.01.2018 09:03 GÜNCELLEME 27.01.2018 09:03

Her perşembe akşamı farklı heyecana ve sürprizlere sahne olan Kanatsız Kuşlar 31. bölümü 25 Ocak Perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Kanatsız Kuşlar dizisinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünün hemen ardından izleyici kitlesi yeni bölüm fragmanı için hız kesmeden sorgulamalara başladı. Kanatsız Kuşlar dizisinin bu hafta izleyicisine nefes kesen dakikalar yaşatan son bölümünde; Nefise'nin Kemal'e en sonunda sert çıkışarak tepkisini hiç sürpriz bir şekilde ortaya koydu. Diğer yandan Nefise, hızını alamayarak Emre'ye artık Kemal'dan uzak durması ve yanına asla yaklaşmaması gerektiği konusunda da sert bir ikazda bulunur. ATV ekranlarına taşınan Kanatsız Kuşlar 31. Bölümün ardından, Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı merak edilerek araştırma konusu haline geldi.Heyecanlı bekleyiş içerisinde olan izleyiciler için Kanatsız Kuşlar 32. bölüm fragmanı da yayınlandı. Öte yandan Kanatsız Kuşlar son bölüm ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek tüm detaylar... 

KANATSIZ KUŞLAR 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

ATV ekranlarında izleyicisinin gönüllerinde taht kuran Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. İşte, o fragman...

KANATSIZ KUŞLAR 32. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar 32. yeni bölümüyle 1 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

KANATSIZ

KANATSIZ KUŞLAR 31. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefise, Kemal'e hiç beklemediği bir sertlikte tepki gösterir. Emre'ye de artık Kemal'den uzak durması gerektiğini söyler. Emre ise Asya'ya yapılanların acısını çıkarmaya çalışırken kardeşi Cemre'nin başına geleceklerden habersizdir. Ahmet, Cemre'nin gözüne girebilmek için Kaan'ı saf dışı bırakacaktır. Bunun için amcasının yaptığı plana dahil olur. Muzaffer, Nefise'yi ve çocuklarını alarak büyük bir aile olmayı düşünmeye başlamıştır.

Tuba, Nefise ile ilgili sırların peşindedir. Sonunda hiç beklenmedik bir şey olur. Muzaffer, herkesi korkutacak bir hamle yapar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'