Aşk ve Mavi 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk ve Mavi 50. son bölüm

Başr ollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı'nın üstlendiği Aşk Mavi bu hafta ATV ekranlarına taşınan 50. bölümün hemen ardından dizinin tutkunları sabırsızlıkla 51. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Aşk ve Mavi yayınlanan 50. bölümde Pembe'nin şoke eden hamlesi sonrasında 51. yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu.

Aşk ve Mavi 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk ve Mavi 50. son bölüm
Aşk ve Mavi 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk ve Mavi 50. son bölüm
GİRİŞ 04.02.2018 15:42 GÜNCELLEME 05.02.2018 15:42

ATV ekranlarının başarılı ve iddialı dizisi Aşk ve Mavi 50. bölümle 26 Ocak Cuma akşamı izleyicinin karşısına geçti. İzleyici kitlesinin heyecanlı bekleyiş içerisinde içerisinde olduğu Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Aşk ve Mavi dizisinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünde; Pembe'nin Göreçkiler ailesini büyük bir hayal kırıklığına uğratan darbesi sonrasında yeni bir darbe daha vurmaya hazırlanır. Bu nedenle Ali ve ailesinin konaktan kovulmasının ardından kendilerini yepyeni bir tehlike beklemektedir. Aşk ve Mavi 50. bölümün yayınlanmasının sonrasında 51. bölüm fragmanı için sorgulamalar tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ATV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Aşk ve Mavi 50. bölüm sonrasında 51. yeni bölümde hangi gelişmelerin yaşanacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, Aşk ve Mavi yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, tüm detaylar...

İŞTE, AŞK VE MAVİ 51. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

 

 

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM ATV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

AŞK

AŞK VE MAVİ 51. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aşk ve Mavi 51. yeni bölümüyle 2 Şubat Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

aşk

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Göreçkiler, Refika'dan gelecek umutlu haberi beklerken, Cemal, annesinin tedavisi için gerekli parayı bulmaya çalışmaktadır. Mavi, bunu öğrenince yardımcı olmak ister ve Ali'nin çok kızacağı bir hamle yapar. Ali, ailesini yeniden umutlandıracak bir iş girişiminde bulunur. Aile, mutlulukla yeni işi kutlarken Pembe, onlara bir darbe daha vurmaya karar verir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam