Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 29. son bölüm!

Bordo Berelilerin destansı kahramanlıklarını konu edindiği Savaşçı, 28 Ocak Pazar akşamı Fox TV ekranlarına taşınan 29. son bölümü soluk soluğa izlendi. Savaşçı 29. bölümün sonrasında 30. bölüm fragmanı için sorgulamalar tüm hızıyla devam ediliyor. Peki, Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Savaşçı 29. bölüme bölüme dair tüm ayrıntılar ve Savaşçı 30. bölüm fragmanı…

Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 29. son bölüm!
Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 29. son bölüm!
GİRİŞ 29.01.2018 16:49 GÜNCELLEME 29.01.2018 16:50

Fox TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında yer alan Savaşçı, bu hafta nefes kesen 29. bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Savaşçı son bölümüyle aksiyon, heyecan ve gerilim yüklü dakikalar yaşatmasının ardından yeni bölüm fragmanı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, izleyici kitlesinin her Pazar akşamı yakından takip ettiği, büyük bir ilgi ve beğeniyle izlediği dizi Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı dizisinin bu hafta ekranlara taşınan son bölümünde; Temo, Albay Kopuz’u alt etmek için yeni bir tuzak kurmaya kalkışır ve bunun için Pia’yı kullanır. Temo tarafından ölümle tehdit edilen Pia, Albay Kopuz’a hazırladığı zehirli kahve içermeye çalışarak Temo’nun hain planına hizmet eder. Öte yandan Yüzbaşı Kağan’a acil operasyon emri gelmesiyle birlikte Kılıç Timi vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde atağa kalkar ve bölücü örgütün yönetici kadrosunda bir teröriste karşı amansız mücadele sürdürmeye koyulur. İşte, Savaşçı 29. bölüme bölüme dair tüm ayrıntılar ve Savaşçı 30. bölüm fragmanı…

SAVAŞÇI 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi Savaşçı, son bölümün yayınlanmasının sonrasında 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

SAVAŞÇI 30. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 30. yeni bölümüyle 4 Şubat Pazar günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI 29. SON BÖLÜM FOX TV’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı son bölümde; Kağan Aslı’yla başbaşa kahvaltı yapmayı planlarlar ama onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Kağan isyan ederken Aslı durumu idare etmeye çalışır. Serdar ise Kağan’a Yıldız’ı sevdiğini söylemek için cesaretini toplar ama gelişen beklenmedik olay işini daha da zorlaştıracaktır.Yüzbaşı Kağan’a gelen acil operasyon emriyle harekete geçen Kılıç Timi’nin görevi, bölücü örgütün yönetici kadrosundaki bir teröristi Kuzey Suriye’de ele geçirip, Ankara’ya getirmektir. Örgüt ve dış bağlantılarıyla ilgili çok önemli bilgilere sahip olduğu bilinen bu teröristin konuşması Albay Kopuz ve General Kutalmış için çok önemlidir. Binlerce masum Mehmetçik’in şehit olmasından sorumlu olan bu teröristi Ankara’ya kadar götürmek Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar için hiç kolay olmayacaktır.

Diğer tarafta Temo ise yatırıldığı hastaneden kaçmak için fırsat kollarken, Pia’nın Albay Kopuz’u öldürmek için yeni bir hamlesi vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!