Adnan Oktar kimdir? Aslen nerelidir ve yaşı kaçtır?

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar kimdir? Son dönemde yayınları büyük tepkiye neden ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan Adnan Oktar aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Oktar'ın biyografisi...

Adnan Oktar kimdir? Aslen nerelidir ve yaşı kaçtır?
Adnan Oktar kimdir? Aslen nerelidir ve yaşı kaçtır?
GİRİŞ 01.10.2018 16:38 GÜNCELLEME 01.10.2018 16:38
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Adnan Oktar kimdir? Özellikle İsrail ile yakın ilişki içinde olduğu saptanan ve büyük tepki toplayan Adnan Oktar'ın gerçek yaşı kaçtır ve memleketi neredir? İşte Adnan Oktar'ın biyografisi ve hayatı...

Adnan Oktar'ın yakın koruması Cüneyt Özyaşar kimdir? Yakalandı...

 

ADNAN OKTAR KİMDİR?

1956 senesinin Şubat ayında dünyaya gelen Adnan Oktar Ankara'da doğmuştur. Babasını küçük yaşlarda kaybetmiştir.  İlkokul ve Ortaokul eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi İç Mimari Bölümü’nde eğitim almaya başlamış bir süre sonra okuldan ayrılmıştır.

Adnan Oktar'ın kediciği Tülay Kumaşçı yakalandı! Tülay Kumaşçı kimdir?

Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih Bölümü’ne giriş yapan Adnan Oktar bu okuluda yarım bırakmıştır. Mahlası Harun Yahya’dır. Bu isim ile kitaplar yazan ve hazırlayan Adnan Oktar’a göre evrim doğrudan nazizm, materyalizm, Budizm ve Komunizm bağlantılı şeytani bir öğretidir.

İnternet siteleri ve Televizyon aracılığı ile insanlara ulaşan Adnan Oktar’ın Hz. Muhammed’in soyundan gelenler anlamına gelen Seyyidilerden olduğu iddia etmektedir.

Son günlerde yaptığı yayınlarla büyük tepki toplayan Adnan Oktar'ın İsrail ile olan yakın ilişkisi gün yüzüne çıkmıştır.

Kedicikleri olarak bilinen kadınlar ile sık sık gündemde yer alan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişi hakkında gözaltı kararının olduğu operasyon sabaha karşı başladı.

YORUMLAR 93
  • Şahin taskiran 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sapık israil ajanidir kadın tuccaridir türk aile geleneğinin baş düşmanıdır kendini mehdi ilan eden yahudidir
    Cevapla
  • rabia 5 yıl önce Şikayet Et
    bu tam olarak bır terorıst bu adam ıdam edılmelı ve yanında destek olalar cezasız kalmamalı ve bu durumda bunun gıbı olanlara ornek olmalı kı vaz gecsın bu davranıslardan kı dunya kotuluklerden muhafaza edılsın
    Cevapla
  • islam nur 5 yıl önce Şikayet Et
    slm fazla yorum yapmami gerek yok o bir mason.......
    Cevapla
  • nnnnnnnnnnnnnnn 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam dinle alakasız . hangi cemaatin lideri nasıl bi dinin lideri
    Cevapla
  • gokhan 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten dinle alakasız. vay be. bu yorumu yapmasan bilmiyorduk . tespit 10 numero
    Cevapla
  • muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    şunu anlayamıyorum bu şarlatan yen’i mi suç işledi şimdiye kadar bu adama niçin bir şey yapılmadı yoksa şimdiye kadar dürüsttüde yen’i mi suç işledi
    Cevapla
  • Wan Minit... 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hakkında değişik zamanlarda suç duyurusu yapılmış lakin fetöcü hakimler taraffın dan suçsuz bulunup salıverilmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız