Meryem 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 26. son bölüm!

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Meryem 26. bölümde izleyicisine unutulmaz dakikalar yaşattı. Meryem son bölümde Meryem'in Oktay tarafından kaçırılması damgasını vurdu. Meryem son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Meryem 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Meryem 26. bölüm ve Meryem 27. bölüm fragmanı detayları

Meryem 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 26. son bölüm!
Meryem 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Meryem 26. son bölüm!
GİRİŞ 01.02.2018 15:43 GÜNCELLEME 01.02.2018 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın üstlendiği Meryem dizisinin 31 Ocak Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan 26. bölümü izleyici kitlesi tarafından soluk soluğa izlendi. Kanal D ekranlarına taşınan Meryem son bölümde; Savaş aynı anda hem Meryem'in kaybolduğunu hem de Oktay'ın yaşadığını öğrenerek şok üstüne şok geçirdi. Savaş, Meryem'in kaybolduğunu öğrenir öğrenmez, Oktay'ı bulmak ve Meryem'i kurtarmak üzere peşine düştü. Meryem son bölümde yaşanan gelişmeler sonrasında izleyici yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ederek sorgulamalara başladı. Peki, Meryem 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Meryem 26. son bölüme dair tüm detaylar ve Meryem 27. yeni bölüm fragmanı...

MERYEM 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Meryem 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğ​ine ekleyeceğiz.

MERYEM 27. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Kanal D ekranlarına gelen Meryem 27. bölümüyle günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

meryem

MERYEM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaş, Oktay’ın yaşadığını ve Meryem’in kaybolduğunu aynı anda öğrenir. Meryem’i kurtarmak için Oktay’ın peşine düşer. Sadece Savaş değil; Güçlü, Burcu hatta Yurdal bile seferber olurlar. Suzan, Oktay’ın neler yaptığını duyunca onun arkasından çekilir ancak intikamından vazgeçmeyecektir. Derin ise hem Savaş hem de Oktay için korkmaktadır.

YORUMLAR 1
  • eda 6 yıl önce Şikayet Et
    Meryem final olmasin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor