Bizim Hikaye 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bizim Hikaye 20. son bölüm

Fox TV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Bizim Hikaye 20. bölümüyle izleyicisini ekrana kilitledi. Heyecan ve sürprizlerle dolu son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı için sorgulamalar tüm hızıyla başladı. İşte, Bizim Hikaye 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bizim Hikaye 20. bölüm detayları ve Bizim Hikaye 21. bölüm fragmanı...

GİRİŞ 06.02.2018 22:11 GÜNCELLEME 06.02.2018 22:11

Fox TV ekranlarının iddialı ve başarılı projeleri arasında kendini gösteren Bizim Hikaye, 1 Şubat Perşembe akşamı izleyicisinin soluk soluğa izlediği 20. bölümü yayınlandı. Bizim Hikaye 20. bölümün hemen ardından sabırsızlıkla beklenen Bizim Hikaye 21. bölüm fragmanı ekranlara taşındı mı? Bizim Hikaye son bölümde meydana gelişmeler sonrasında izleyicisi yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı sorgusunu sürdürüyor. Bizim Hikaye son bölümde; bileklerini keserek intihara kalkışan Filiz'in annesi Şükran, apar topar hastaneye kaldırıldı. Şükran, ameliyat sonrası hayati tehlikesini atlattı ve Elibol ailesi Şükran'ın aslında bipolar kişilik bozukluğu hastalığı geçirdiğini öğrendi. Öte yandan, Elibol ailesi Fikri'nin de ileri derecede siroz hastası olduğunu ve karaciğer nakline ihtiyacı olduğunu öğrenir. Bununla birlikte Cemil de, Filiz'in boşanma isteğini kabul eder ve her şeyden uzaklaşıp başka bir şehre gitmek ister. İşte, Bizim Hikaye 20. son bölümle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar ve Bizim Hikaye 21. bölüm fragmanı...

BİZİM HİKAYE 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Fox TV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Bizim Hikaye 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 21. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bizim Hikaye 21. yeni bölümüyle 8 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şükran’ın başına gelenler tüm aileyi derinden sarsmıştır. Bu olay aynı zamanda Şükran’ın hayatı boyunca sergilediği dengesiz davranışlarının sebebini de öğrenmelerine vesile olacaktır. Öğrendikleri şey aileyi hem derinden sarsar hem de gelecek için umutlandırır. Acaba Şükran iyileşip eve geri dönebilecek midir? Eve daha yeni dönen annelerini tekrar kaybetme korkusunu yaşayan çocuklar; bir yandan da çocuk yuvasına dönmenin korkusunu hissetmektedirler. Fakat Filiz bunun tekrar yaşanmasına izin vermemekte kararlıdır.

Cemil ise hala sevdiği kadını elinde tutamamanın acısını ve öfkesini yaşamaktadır. Bu öfkeyi çevresindekilerden çıkarmaya başlayan Cemil artık her şeyi geride bırakıp başka bir şehre gidecek midir? Karısının başına gelenlerden çocukları sorumlu tutan Fikri, bu acıyla kendini yeniden içkiye vermiştir. Durumu her geçen gün ciddileşen Fikri hastalığını daha ne kadar gizleyecektir?

Başına bir dizi talihsiz olay gelen Tufan’ın dengesi, davetsiz bir misafirin gelişi ile yeniden al üst olur. Tufan’ın yıllardır görmediği karısı Ferda gelmiştir ve Tufan’a çok iyi davranmaya başlar. Tufan karısının dönüşünü boşanmak için bir fırsat olarak görürken Tülay, Ferda’nın yüzünü görmeye bile tahammül edememektedir.

Hikmet’in platonik aşkı hem kendisinin hem de Esra’nın başına her geçen gün daha çok bela olmaktadır. Esra kendisinden uzaklaşmasını söylese de Hikmet marketten gitmemekte kararlıdır. Hikmet’in bu ısrarı Muzi’yle olan ilişkisini de etkileyecektir. Barış ile arasındaki buzları eritmeye başlayan Filiz’in aklı tamamen annesindedir. Barış’ın da desteği ve ilgisiyle ailesini bir arada tutmaya çalışır. Barış ise hayatını düzene sokmaya ve kendi ailesiyle Filiz’le ilgili gelecek planlarını  paylaşmaya karar vermiştir. Barış’ın ailesi Filiz’i kabullenecek ve oğullarına destek verecek midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!