Savaşçı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 30. son bölüm!

Her pazar akşamı Fox TV ekranlarında izleyicinin büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ettiği dizi Savaşçı, bu hafta yayınlanan 30. bölümü soluk soluğa izlendi. Savaşçı 30. son bölümün yayınlanmasıyla birlikte izleyicisi tarafından yeni bölüm fragmanı araştırma konusu haline geldi. Peki, Savaşçı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Savaşçı son bölüm özeti ve Savaşçı 31. bölüm fragmanı!

Savaşçı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 30. son bölüm!
Savaşçı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 30. son bölüm!
GİRİŞ 06.02.2018 22:09 GÜNCELLEME 06.02.2018 23:04

Bordo berelilerin vatan uğrunda canını ortaya koydukları mücadelelerin ve kahramanlık hikayelerinin anlatıldığı dizi olan Savaşçı 30. son bölümü 4 Ocak Pazar akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Savaşçı dizisinin bu hafta Fox TV ekranlarına gelen son bölümü aksiyon, gerilim ve heyecan yüklü sahnelerle izleyicisini karşıladı. Savaşçı dizisinin son bölümün hemen ardından izleyicisi yeni bölüm fragmanı arayışı içerisine girdi. Peki, Savaşçı 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Savaşçı 31. yeni bölüm fragmanıyla ilgili en son gelişmeler ve Savaşçı 30. son bölüme dair tüm ayrıntılar… Savaşçı son bölümde; Kılıç Timinin, şehitlerimizin döktüğü her damla kan için, uğrunda her şey verilecek vatan için ve adalet peşinde koşan yüce Türk milleti için büyük bir azim ve amansız mücadele örneği göstererek savaştıkları sahneler damgasını vurdu. Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar, birikmiş tüm hesapları kapatmak için Temo’yu ele geçirmek ve onu yok etmek adına canla başla, asla pes etmeden nefes kesen bir mücadele verirler. Öte yandan Savaşçı son bölümde, Murat komutanın çatışma esnasında sırtından vurularak şehit olması başta Albay Kopuz olmak üzere Kılıç Timini derinden sarsar ancak Kılıç Timi tüm kararlılığıyla daha da güçlenerek bunun hesabını çok ağır şekilde ödetecektir. Savaşçı 30. bölümünün izleyicileri ekrana kilitlemesinin ardından Savaşçı 31. yeni bölümde neler yaşanacak?

SAVAŞÇI 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Savaşçı dizisinin 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI 31. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 31. yeni bölümüyle 11 Şubat Pazar günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI 30 SON BÖLÜM FOX TV’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pia’nın zehirli kahveyi hazırlayıp Albay Kopuz’a sunduğu sırada, karargaha gelen Temo’yla ilgili önemli bir istihbarat, Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Fakat Temo, hazırladığı sinsi planını hemen devreye sokar. Temo ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya giren Kılıç Timi, gelişen beklenmedik bir durumla, zamana karşı yarışmak zorunda kalır. Ama Temo’yu ölü ya da diri ele geçirmeye kararlı olan Yüzbaşı Kağan’ın ve Yüzbaşı Haydar’ın vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Kağan ve Yörük Haydar, Temo’yu yok etmek için bir kez daha ateşe koşarlar: tüm sevdikleri ve kapanmamış tüm hesaplar için.