Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!

Show TV ekranlarının iddialı bir çıkış yakalayan yeni dizisi Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölümüyle izleyicisini karşıladı. Yuvamdaki Düşman son bölümde ortalık birbirine karıştı. Yuvamdaki Düşman dizisinin soluk soluğa izlenen son bölümün ekranlara taşınmasının ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. İşte, Yuvamdaki Düşman yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!
Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!
GİRİŞ 13.02.2018 20:52 GÜNCELLEME 13.02.2018 20:52

Show TV ekranlarının yakın bir zaman önce yayın hayatına başlayan psikolojik gerilim türündeki yeni dizisi Yuvamdaki Düşman 21. yeni bölümle 8 Şubat Perşembe akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçti. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicisinin tüm dikkatlerini üzerine topladığı dizi Yuvamdaki Düşman, son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı için internet üzerinde arayışa geçildi.İşte, Yuvamdaki Düşman merakla beklenen ve sorgulanan 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yuvamdaki Düşman son bölümde; Ceren, hedeflerine ulaşabilmek adına akıl almaz hamlelerde bulunur. Bu doğrultuda Çifthanlı ailesini karıştırmak ve özellikle Yasemin'in yuvasını yerle bir etmek adına, onu psikolojik sorunları varmış gibi bir durum içerisine sokmaya çalışır. İstediğini elde etmekte elinden geleni ardına koymayan Ceren, bir sonraki girişimi olan Murat'la yakınlaşır. Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en son gelişmeler ve Yuvamdaki Düşman 3. son bölümle ilgili tüm detaylar...

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ceren’in Çifthanlıların bebeğine baktığını öğrenen Tülin şoke oluyor. Meryem’in “Bir ailenin yanında çalışmaya başladı o. Çifthanlıların bebeğine bakıyor!” sözleri karşısında fenalaşan Tülin’in Yasemin’e ulaşmaya çalıştığı anlar heyecanı arttırıyor. Tülin yardım istediği Meryem’in korkup kaçmasıyla gözyaşlarına hakim olamıyor.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç, Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin üstlendiği Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölümüyle 15 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

yuvamdaki düşman

YUVAMDAKİ DÜŞMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yuvamdaki Düşman’ın bu akşam ekrana gelecek üçüncü bölümünde Ceren, Tülin’i bertaraf ettikten sonra gözünü Yasemin’e diker. Yasemin’in yuvasını yıkmak için yapamayacağı şey yoktur. Ceren, Yasemin’in ilaçlarını değiştirerek Çifthanlı ailesine karşı onu hasta gösterecektir. Böylece Yasemin hastaneye yatırılacak ve her şey Ceren’e kalacaktır… Ama Yasemin ilaçlarının değiştirildiğini anlar ve kimin yaptığını öğrenmek için bir plan yapar. Ceren ise bu plandan habersizdir… Acaba Ceren bu sefer kazdığı kuyuya kendisi mi düşecektir, yoksa bundan da kurtulmayı başaracak mıdır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi