Aşk ve Mavi 53. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 52. son bölüm!

Aşk ve Mavi nefes kesen gelişmelerin yaşandığı 52. bölümle ATV ekranlarında izleyicisini ağırladı. Aşk ve Mavi son bölümde, Mavi ile Ali'nin arasındaki iplerin kopma noktasına geldiği anlar sahne oldu. İşte, Aşk ve Mavi izleyicileri ekrana kilitleyen son bölümün hemen arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Aşk ve Mavi 53. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en yeni gelişmeler ve Aşk ve Mavi 52. son bölüm detayları...

GİRİŞ 13.02.2018 20:46 GÜNCELLEME 13.02.2018 20:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her hafta bambaşka sürprizlere ve heyecana sahne olan Aşk ve Mavi 52. bölümle 9 Şubat Cuma akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Aşk ve Mavi izleyicilerin tüm dikkatlerinin üzerine topladığı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı arayışı hız kesmeden devam ediyor. Peki, ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizisi Aşk ve Mavi 52. son bölümün hemen ardından Aşk ve Mavi 53. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi mi? İşte, Aşk ve Mavi 52. son bölümle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar ve Aşk ve Mavi 53. yeni bölüm fragmanına ilişkin en yeni gelişmeler sizlerle...

Aşk ve Mavi son bölümde; Mavi, Ali'nin en büyük düşmanı olan Faysal'dan şikayetini geri alması için yardım etmeye gitmesinin sonrasında Ali bu duruma son derece öfkelendi. Eşini tüm uyarılarına rağmen dinlemediği için Ali, Maviye çok sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Mavi ise yaşanan büyük kavga sonrasında evini terk edip annesinin gecekondusuna yerleşti. Peki, Ali ile Mavi'nin arasındaki tüm buzlar çözülebilecek midir? Öte yandan Mavi'ye aşık olan Faysal ise, Mavi'yi Ali'den ayırmak için Pembe'den yardım istedi ve Pembe'de Ali ile Mavi'nin tüm ilişkisini bitirmek üzere anında harekete geçti. Önemli bir diğer nokta ise Refika ise nihayet komadan çıkar, ancak son yaşadığı olaylara dair en ufak bir şey hatırlamamaktadır. Göreçkiler, onun stresten uzak tutabilmek adına fakir bir hale düştüklerini söylemeyip zengin gibi davranmaya çalışırlar.

 

 

AŞK VE MAVİ 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ATV ekranlarında her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan Aşk ve Mavi 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

AŞK VE MAVİ 53. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 53. bölümüyle 16 Şubat Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

mavi

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi, Faysal'dan Ali'yle ilgili şikayetini geri almasını isteyecekken Ali gelir. Kocasının salıverildiğini gören Mavi çok sevinir ancak Ali, Mavi kendisini dinlemeyip Faysal'dan yardım istemeye gittiği için çok kızgındır. İkili kavga ederler. Mavi evi terk edip annesinin gecekondusuna yerleşir. Safiye arkadaşı Seher'in ön ayak olmasıyla pazarcılığa başlar. Refika komadan çıkar. Son yaşanan olayların hiçbirini hatırlamamaktadır.

Doktorun stresten uzak durması gerek tavsiyesiyle Göreçkiler fakirleştiklerini Refika'dan saklamaya karar verirler. Refika'da hala zenginlermiş gibi rol yaparlar. Mavi'ye aşık olduğunu fark eden Faysal, kızı Ali'den koparmak için Pembe'den yardım ister. Pembe Faysal'a yardım etmek için kolları sıvar. Hasibe ise İsmet'i eve döndürmenin yollarını aramaktadır. İsmet, Pembe'ye öyle bir oyun oynar ki kız bütün Ürgüp'e rezil olur. İsmet'i boşanmaktan vazgeçiremeyen Pembe, intikam için tüm Göreçkiler'i şoke edecek bir şey yapar.

YORUMLAR 1
  • ruvis 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi bata saçma sapan bir dizi oldu eski tadı hiç yok faysal diziye geldi dizi oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!