Fazilet Hanım ve Kızları 35. yeni bölüm fragmanı geldi! FHK 34. son bölüm!

Fazilet Hanım ve Kızları şoke eden gelişmelerin yaşandığı 34. bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde Yağız, seçimiyle Hazanı yerle bir etti.Fazilet Hanım ve Kızları 34. son bölümün hemen ardından izleyicilerin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan Fazilet Hanım ve Kızları 35. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı!

GİRİŞ 13.02.2018 20:50 GÜNCELLEME 13.02.2018 20:51

Star TV ekranlarında her hafta nefes kesen gelişmelerin yaşandığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisi 34. bölümüyle 10 Şubat Cumartesi akşamı izleyicisini ağırladı. Fazilet Hanım ve Kızları 35. yeni bölüm fragmanı merak edilerek internet üzerinden sorgulamalar tüm hızıyla sürdürülmeye başlandı. İzleyicisinin bu hafta soluk soluğa izlediği Fazilet Hanım ve Kızları son bölümün hemen sonrasında heyecanla beklenen Fazilet Hanım ve Kızları 35. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fazilet Hanım bu kızları son bölümde, Hazım ve Sinan ikilisi arasında çetin geçen yüzleşme damgasını vurdu. Hazım hiç beklemediği bir anda böyle bir olayla karşılaştığı için ne yapacağını bilememesi ve oğlunun çılgınlığa sürüklenmesi sonucunda büyük bir çaresizliğe düşmesi sahne oldu. Öte yandan Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde, Yağız'ın seçimi sonrasında Hazan'ın dünyası başına yıkıldı. Hazan cephesinde bundan sonra hangi sürprizlerle karşılaşılacağı yayınlanacak yeni bölümde belli olacak. Star TV ekranlarının izleyici kitlesi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 34. son bölümle ilgili tüm ayrıntılar, Fazilet Hanım ve Kızları 35 yeni bölüm fragmanı...

İŞTE, FAZİLET HANIM VE KIZLARI 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Star TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında kendini gösteren Fazilet Hanım ve Kızları 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 35. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisiyle buluşan Fazilet Hanım ve Kızları 35. yeni bölümüyle 17 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hazan'ın Fazilet'i susturmak için son anda yaptığı hamle Fazilet'in tüm dikkatini Yağız ve Hazan üzerine çeker. Gördüğü kıvılcımlar Fazilet'i Hazan'la karşı karşıya getirirken, Hazan'ın seçimi Yağız'ı da beklenmedik başka bir seçime sürükleyecektir. Diğer yanda, Selin'in hamilelik oyununu öğrenen Ece Selin'i köşeye sıkıştırmayı başarır.

Yasin'i kaybetme korkusu Selin'i, Ece'nin bile tahmin edemeyeceği bir çılgınlığa sürükler. Hazım, Kerime ile ilgili değişen dengeleri kaldırmaya çalışırken evlatlarını korumak için tehlikeli bir adım atar. Hayatı ve çocuklarıyla ilgili büyük bir sınav vermek zorunda kalan Hazım, bir anda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşirken, gözünü intikam hırsı bürüyen Kerime ise sırtını Sinan'a yasladığını düşünerek artık raydan çıkmış bir haldedir. Hazan ve Yağız, hem Kerime'nin hem de Fazilet'in hedefindeyken, Yağız'ın seçimi Hazan'ı alt üst eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor