Savaşçı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 31. son bölüm!

Türk askerlerinin çetin geçen mücadelelerini ve destansı kahramanlıklarını konu edinen dizi Savaşçı 31. bölümü Fox TV ekranlarına taşındı. Savaşçı dizisinin izleyicilerde unutulmaz etkiler bırakan 31. son bölümünün hemen arkasından 32. yeni bölüm fragmanı arayışı başladı. Peki, Savaşçı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Savaşçı son bölümle ilgili tüm detaylar ve Savaşçı yeni bölüm fragmanına dair en son gelişmeler...

Savaşçı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 31. son bölüm!
Savaşçı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 31. son bölüm!
GİRİŞ 12.02.2018 15:52 GÜNCELLEME 12.02.2018 15:52

Fox TV ekranlarında yayınlanan her bölümü büyük bir ilgi ve beğeniyle yakından takip edilen dizi Savaşçı 31. bölümüyle 11 Şubat Pazar akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisini ağırladı. Savaşçı dizisinin son bölümünün yayınlanmasıyla birlikte izleyici kitlesi gelecek yeni bölümde kendilerini hangi yeni gelişmelerin karşılayacağını öğrenmek üzere yeni bölüm fragmanı için tüm sorgulamalarını başlattı. Peki, güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ekranlara gelen dizi Savaşçı 31. bölümün ardından Savaşçı 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı dizisinin son bölümü izleyicisine dramatik, heyecan, gerilim ve aksiyon dolu anlar yaşattı. Savaşçı dizisinin Fox TV ekranlarında yayınlanan bu haftaki son bölümünde; Kılıç Timi'nin çatışma sırasında şehit olan Murat Teğmen'i yürekleri dağlayan son yolculuğuna uğurlaması  ve cenazesi başında ettikleri intikam yemini damgasını vurdu. Öte yandan Türk askerlerinin döktükleri her kanın hesabını ağır bir şekilde ödetecekleri Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarıyla izleyicilerin soluk soluğa izlediği bir çatışma içerisinde kendini buldu. Savaşçı son bölümde, Kuzgun'un General'i öldürmek için adamlarını toplayarak harekete geçmesi sahne oldu. İşte, Savaşçı 31. son bölüme ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar ve Savaşçı 32. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en son gelişmeler sizlerle...

SAVAŞÇI 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Savaşçı dizisinin 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI 32. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 32. yeni bölümüyle 18 Şubat Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SAVAŞÇI

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Albay Kopuz, Kuzgun’un kim olduğunu ve amacını araştırmaya başlar. Bu arada gelen test sonucuyla kahvenin içinde zehir olduğunu öğrenir ve Pia meselesiyle ilgili harekete geçer. Kılıç Timi ise Kuzey Irak’ta bir üs bölgesini ve Türkmen köyünü ziyarete gidecek olan Kutalmış Paşa’ya refakat etmek üzere göreve çıkar.

Türk Özel Kuvvetleri’ne mensup bir General’in bölgeye geldiğini öğrenen Kuzgun fırsatı kaçırmaz. Fakat Çiğdem Teğmen’in bir ayrıntıyı farketmesiyle gerekli güvenlik önlemini alan Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarıyla büyük bir çatışmaya girer. Her şeye rağmen General’i öldürmeye kararlı olan Kuzgun’un önce Kılıç Timi’ni bertaraf etmesi gerekecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?