Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı geldi! Aslı'nın hayatı tehlikede!

Kanal D ekranlarının her hafta iddialı bir bölüme imza atan dizisi Siyah Beyaz Aşk 17. bölümle izleyicisinin karşısına geçti. Siyah Beyaz Aşk son bölümde Ferhat ile Aslı ikilisi arasında romantizm yüklü dakikalar yaşandı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 17. son bölümün arkasından Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 19.02.2018 22:13 GÜNCELLEME 19.02.2018 22:13

Siyah Beyaz Aşk dizisinin izleyici kitlesi tarafından büyük bir heyecanla beklenen 17. bölümü 12 Şubat Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk 17. son bölümün izleyicisiyle buluşmasının arkasından Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı arayışına geçildi. Dizinin tutkunları, son bölümün yayınlanmasıyla birlikte Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanında neler olacağını öğrenmek üzere araştırmalara koyuldu. İşte, Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünde, Aslı’nın Ferhat’ı terk etmesi sonrasında Ferhat’ın bu durumu kabullenemeyip aşkına sımsıkı tutunarak ona sahip çıkması damgasını vurdu. Ferhat’ın Aslı’ya olan aşkı karşısında daha fazla direnememesi ve Aslı’ya duyduğu bu aşkı artık doyasıya yaşaması sahne oldu. Aslı ile Ferhat ikilisi arasında romantizmin doruk noktasına eriştiği sahneler izleyicisini ekrana kilitledi. Ferhat ile Aslı, birbirlerine karşı bitip tükenmez aşkları uğrunda karşılarına çıkan tüm engeller karşısında savaşmayı tercih ettiler. Öte yandan Gülsüm ve Abidin hayatlarını birleştirmek üzere tüm hazırlıklara başladılar. Bir diğer sürpriz ise, Abidin ve Gülsüm’e hiç beklenmedik bir isimden desteğin gelmesi oldu. İşte, Siyah Beyaz Aşk 17. son bölümle ilgili tüm gelişmeler ve Siyah Beyaz Aşk 18. yeni bölüm fragmanı haber7.com’da…

 

 

SİYAH BEYAZ AŞK 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 18. bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SİYAH

SİYAH BEYAZ AŞK 18. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un üstlendiği dizi Siyah Beyaz Aşk 18. Yeni bölümüyle 19 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

siyah

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor! Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Ferhat, onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Ferhat, Aslı'ya olan aşkına engel olmayacaktır ve aşkı uğruna savaşmayı göze alır. Aslı'nın kalbini yeniden kazanmayı başaran Ferhat, yaşayamadıkları anların tadını çıkarmaya başlar. Gülsüm ise Abidin ile evlilik hazırlıklarına başlar. Ailenin onayını almak isteyen Gülsüm ile Abidin'e en büyük destek beklemedikleri birinden gelecektir.

Ferhat için aşk zamanı! İkili aralarındaki engelleri tamamen kaldırabilecekler mi?Aslı'nın kendisini terk ettiğini düşünen Ferhat, onu kaybetmek istemediğini farkındadır. Aslı'nın kendisine olan aşkına karşılık vermek isteyen Ferhat, daha fazla gizlemek istemez. İkili aşkın doruklarına çıkarken, Gülsüm ile Abidin için de düğün zamanıdır. Öte yandan tüm aileyi etkileyen sürpriz bir olay yaşanacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!