Vartolu Saadettin (Erkan Koçak Köstendil) Çukur dizisinden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarının yüksek reyting oranlarına sahip dizisi Çukur son bölümde izleyicilerin inanmakta güçlük çektiği şoke eden gelişmeler yaşandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyicisiyle buluşan Çukur dizisinde Vartolu Saadettin'in, Beyefendi'nin (Baykal) adamları tarafından öldürülmesi damgasını vurdu. Peki, Vartolu Saadettin, gerçek adıyla Erkan Koçak Köstendil Çukur dizisinden ayrılacak mı?

Vartolu Saadettin (Erkan Koçak Köstendil) Çukur dizisinden ayrılıyor mu?
Vartolu Saadettin (Erkan Koçak Köstendil) Çukur dizisinden ayrılıyor mu?
GİRİŞ 26.02.2018 13:26 GÜNCELLEME 26.02.2018 13:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show TV ekranlarının başarılı ve iddialı projeleri arasında kendini gösteren Çukur, yayınlanan 16. bölümünde izleyici kitlesinin nefesini kesti. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Çukur, son bölümde Erkan Koçak Köstendil'in hayat verdiği Vartolu Saadettin karakterinin sürpriz bir şekilde öldürülmesi izleyicileri ekrana kilitledi. Özetleyecek olursak Çukur son bölümde; Vartolu ve Koçovalılar arasındaki çetin geçen mücadele başlamıştır ve tüm silahlar çekilmiştir. Bu esnada Celasun ise Vartolu'yu sağ salim bir şekilde kurtarabilmek için onu ikna edere çatışma bölgesinden uzaklaştırdı. Ancak izleyicilerin soluk soluğa izlediği o sırada Baykal'ın maskeli adamları tarafından Vartolu'nun da içerisinde olduğu arabanın içerisine bomba atıldı ve araba alev almaya başladı.

Çukur dizisinin yayınlanan son bölümünün hemen arkasından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Çukur'un 17. yeni bölümden ilk sahnesinde Celasun ve Medet Vartolu'nun tabutunu omuzlarında taşımaktadır. İşte, Vartolu'nun tabutu olarak gösterildiği fragmandan sonra Varotolu'nun gerçekten ölüp ölmediği konusu izleyicisinin akıllarını kurcaladı. Peki, Vartolu Saadettin, gerçek adıyla Erkan Koçak Köstendil Çukur dizisinden ayrılacak mı?

VARTOLU SAADETTİN (ERKAN KOÇAK KÖSTENDİL) ÇUKUR DİZİSİNDEN AYRILACAK MI?

Çukur dizisinin 17. yeni bölümden ilk sahne (yeni bölüm fragman) yayınlanmasının sonrasında dizinin tutkunları Vartolu Saadettin'in (Erkan Koçak Köstendil) Çukur dizisinden ayrılmayacağını ve gelecek haftaki yeni bölümlerde yer alacağı tahmininde bulunuyor. Her ne kadar Çukur dizisinin 16. son bölümünde ve Çukur 17. yeni bölümden ilk sahnede (yeni bölüm fragman) Vartolu Saadettin'in öldürüldüğü gösterilse de gelecek bölümlerde de dizinin başrol oyuncusu olarak devam edeceği söyleniyor. Çukur'da Vartolu Saadettin'in aslında ölmediğini savunan takipçiler, Yamaç Koçovalı'nın düzenlenecek saldırı/çatışma öncesinde Celasun ile gizli bir plan gerçekleştirerek ölümün de sahte olduğunu iddia ediyor. 

çukur

YORUMLAR 1
  • dogan şimşek 6 yıl önce Şikayet Et
    bence yamac alıcodan kımsesız bırını ıstemesı ve onu vartolu yerıne koymasıdır vartolu olurse fılm bıter yamac ve celasun bırlıkyte hareket etmısleerdır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi