Yuvamdaki Düşman 5. yeni bölüm ilk sahne geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!

Show TV ekranlarının iddialı bir çıkış yakalayan yepyeni projesi Yuvamdaki Düşman, 4. bölümüyle izleyicisini ağırlamasıyla birlikte yeni bölümden ilk sahne bekleniyor. Son bölümde, Tülin'in Yasemin'i engelleme girişimleri sahne oldu. Yuvamdaki Düşman izleyicilerin soluk soluğa izlediği son bölümün hemen ardından yeni bölümden ilk sahne geldi. İşte, Yuvamdaki Düşman 4. son bölüm detayları ve Yuvamdaki Düşman 5. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 16.02.2018 15:52 GÜNCELLEME 16.02.2018 16:18

Show TV ekranlarına güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle gelen psikolojik gerilim türündeki dizisi Yuvamdaki Düşman 4. bölümüyle 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı. Yuvamdaki Düşman nefes kesen gelişmelerle izleyicisini karşıladığı 4. son bölümün arkasından 5. yeni bölümden ilk sahne de ekranlara taşındı. Peki, Yuvamdaki Düşman yeni bölümden ilk sahneyle birlikte yeni bölüm fragmanı da yayınlandı mı? Yuvamdaki Düşman yayınlanan son bölümde, Yasemin'in gerçekleri ifşa etmek için gizli kamera yerleştirmesi damgasını vuruyor. Yasemin'in bu hamlesine karşılık Ceren'de kendini sağlama almak ve tüm foyasının ortaya çıkmasını engellemek adına vakit kaybetmeden Yasemin'in elindeki görüntülerin peşine düşüyor. Bu esnada Yasemin de sürpriz bir girişimde bulunup kamera kayıtlarını izlemesi için Murat'a veriyor. Fakat Murat, Ceren'i son anda büyük bir tehlikenin eşiğinden kurtarıp Yasemin'in verdiği kamera kayıtlarını şömineye atarak yakıyor. İşte, Yuvamdaki Düşman 4. son bölümle ilgili tüm ayrıntılar, yeni bölümden ilk sahne ve 5. yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilen ipuçları...

İŞTE, YUVAMDAKİ DÜŞMAN 5. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE...

 

 

YUVAMDAKİ DÜŞMAN 5. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç, Pelin Karahan, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin üstlendiği Yuvamdaki Düşman 5. yeni bölümüyle 22 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

YD

YUVAMDAKİ DÜŞMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yuvamdaki Düşman 4. yeni bölüm fragmanı geldi! Yuvamdaki Düşman son bölüm!

YUVAMDAKİ DÜŞMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceren, Murat’la yakınlaşmaya çalışırken Yasemin’in koyduğu kamera bilgisini çok geç öğrenir. Şimdi tek amacı kaydı herkes görmeden ele geçirmektir. Yasemin kaydın başkasının eline geçmemesi için yanına alınca Ceren, Yasemin’in peşine düşer. Ceren ya kaydı ele geçirecek ya da “Umut”unu alıp gidecektir… Her zaman planlı hareket eden Ceren’in elinde bu sefer hiçbir şey yoktur. Artık şansa ihtiyacı vardır. Peki, şans Ceren’in yanında mı olacak, yoksa Ceren’in kimliği ortaya mı çıkacak?

Gizli kamera görüntüleri peşinde koşan Ceren, Murat'ın kamera ve görüntü kaydını şömineye atması sayesinde kurtuluyor. Elindeki kanıtları kaybeden Yasemin ise duygularına hakim olamıyor. Hastaneye Tülin'in yanına gelen Meryem, Ceren'in kimliğini ve nerede çalıştığını söylüyor. Yaşananları anlatan gizemli kadın Ceren'in kimliğini ve işini öğrenen Tülin'in bu bilgiyi Yasemin'e ulaştırmak için hayatının en zor şavaşını vereceğini söylüyor. Tülin, Ceren'in Çifthanlılar'ın yanında çalıştığını Yasemin'e haber vermek için telefona uzandığında fenalaşıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...